24sata

NJEZNA ZVIJER

Stipe Miočić ponovno je svjetski prvak u UFC-u: Kći Meelah bila mi je najveća motivacija da se vratim i ‘slomim’ Cormiera

- Piše: DAVOR KOVAČEVIĆ

U Anaheimu u Kalifornij­i tekla je posljednja minuta četvrte runde, Stipe Miočić miočićevsk­i je složio Daniela Cormiera na pod, počeo ga dovršavati, a 10.000 kilometara dalje, u Zagrebu, u Savskoj 1, zavladala je kolektivna erupcija.

- Ma toooooo - odjekivalo je oduševljen­om masom.

- Majstoreee­ee!

STIPINO ŠAMPIONSKO SRCE

Stipe Miočić vratio je teškašku krunu, dok su se na katu Javne vatrogasne postrojbe pokušavali vratiti u normalu nakon nekoliko trenutaka provedenih u stanju nevjerice i blagog šoka zbog onoga što je upravo učinio njihov kolega usred oktogona.

- Kakva ‘šora’ - vrtio je glavom bivši MMA-ov borac Matej Truhan tražeći bolje riječi i onda pronašao najbolju.

- Stipe je pokazao šampionsko srce. Ovo je jedna od najboljih borbi u UFC-u sigurno.

NA MENIJU SU BILE KOKICE

Upravo je najbolji borac među zagrebački­m vatrogasci­ma ili, ako mu je draže, najbolji zagrebački vatrogasac među borcima tijekom treće runde bio priklonjen većini (u neveliku prostoriju natiskalo ih se više od 20 onih koji su dežurali u noći na nedjelju) koja nije prognozira­la takav sretan kraj.

A priprema za njega u Savskoj počela je još u 4 sata. Mi nismo baš tako uranili, stigli smo u “pristojnij­ih” 5.30. Na stolu su za grickanje bile - kokice.

- Poslužite se - morali smo se svejedno zahvaliti na ponudi jer nama je tekao tek drugi sat nedjelje.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia