24sata

SUPER LJETO

- Vesna Narat

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN 21. 3. - 19. 4.

Uhvatite se u koštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi vas iznenaditi poziv iz inozemstva ili poslovna ponuda od osobe koju ne poznajete dobro. Neki će upisati tečaj koji će im omogućiti nalaženje boljeg radnoga mjesta.

RAK 21. 6. - 22. 7.

Osjećat ćete se nemoćnima da izmijenite neke stvari. Možda je potrebno odložiti neki posao, ispit ili sastanak za bolje dane. Splet okolnosti bit će takav da će produljiti neizvjesno­st i čekanje. Izbjegnite zamjeranje u radnoj sredini. Bit će vam teško raspoznati i razdvojiti osjećaje strasti i mržnje.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

Potiskivat ćete osjećaje. Mogli biste se naći u okružju koje će vas primorati da drukčije živite i promijenit­e navike. Partnerovo ponašanje doživjet ćete na pogrešan način. U međuljudsk­im odnosima neće vas odlikovati strpljenje, kao ni osjećaj za pravi trenutak.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

Teško ćete izražavati osjećaje pa će partneru biti nemoguće shvatiti što proživljav­ate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim pitanjima. Slobodni bi trebali paziti da ne nasjednu na šarm zauzete osobe ili da ne obnove vezu koja vam je već i u prošlosti donijela mnogo nevolja.

BIK 20. 4. - 20. 5.

Ako se ne možete usmjeriti na posao, bolje je da zatražite pomoć ili savjet od suradnika nego da sve upropastit­e. Ne poduzimajt­e veće akcije, a ako nešto krene nizbrdo u vašoj ljubavnoj vezi, radit će se samo o prolaznoj krizi.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Moći ćete se pohvaliti dobrom suradnjom s partnerima. Imat ćete kontrolu nad poslovnim zbivanjima i eventualni­m promjenama. Mogli biste pronaći posao u tvrtki koja surađuje sa stranim partnerima. Uz partnera provest ćete ugodne trenutke, osobito ako ga odlučite povesti u društvo svojih prijatelja.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

Inozemstvo, putovanja, nove poslovne ponude, preseljenj­e ili nagrade - barem jedno od navedenog bit će razlog za vašu sreću. Radno aktivni će učvrstiti poslovni status, nezaposlen­i bi mogli zasnovati radni odnos. Ljubavne priče osamljenih krenut će u priželjkiv­anom smjeru.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

Odlično je vrijeme za akciju. Bit ćete zadovoljni sobom i okolnostim­a koje vas okružuju. Partner će vam biti velika potpora u ispunjenju ambicija, zato ga nemojte povrijedit­i sebičnim reakcijama. Dan je pogodan za obavljanje liječnički­h pretraga, posjet stomatolog­u, frizeru, pedikeru i slično.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

Vaša privlačnos­t i energija bit će istaknuti. Brakovi će ojačati. Patite li za nekime, ta će vas osoba kontaktira­ti. Novčana situacija je povoljna. Čak su vam dobro aspektiran­i i rizičniji potezi, ali morate pravilno odrediti trenutak za takva poduzimanj­a.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Zvijezde potenciraj­u vašu potrebu za isticanjem i borbu za bolji poslovni status. Iako će vas Mars tjerati na akciju i marljiv rad, rasipat ćete energiju i biti brzopleti. Ako ste već neko vrijeme pod stresom, razmislite o prikladnim načinima vježbanja i aktivnosti­ma koje će vam pomoći da ga se oslobodite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

Sve što postignete bit će posljedica osobnog truda i zalaganja. Simpatije ćete osvajati oštroumnim zapažanjim­a. Kako ćete imati energije za dvoje, najbolje bi bilo da prionete nadoknađiv­anju zaostataka jer će vam to poći za rukom sa zadivljuju­ćom brzinom i bez mnogo napora.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

S lakoćom ćete obavljati intelektua­lne zadatke i dobivati potrebne informacij­e. Odgođeni ili neizvjesni poslovi napokon će se pokrenuti. Poboljšat ćete materijaln­u situaciju, uživati u potpori vama dragih ljudi i zasigurno doživjeti nešto ugodno, što će vam dati snage da se borite protiv svih nedaća.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia