24sata

SAVRSENI, DOLAZIMO PO TEBE...

EMILY & MONIKA: VRAĆA SE NA TELEVIZIJU Emily (24) iz Duge Rese i Monika (30) iz Siska prve su kandidatki­nje nove sezone showa ‘Gospodin Savršeni’. Obje dame kažu da su željne izazova i avanture...

- NASTAVAK NA SLJEDEĆOJ STRANICI 

Piše: KARLA RUMORA I RENATO JUKIĆ

Iva, ja biram tebe, rekao je prvi Gospodin Savršeni, Goran Jurenec (39), kandidatki­nji Ivi Runjanin u zadnjoj emisiji 1. sezone showa. Trebali su zajedno sretni odjahati u zoru, ali dogodio se prevrat... Njegovo srce ipak je osvojila Hana Rodić (21) i par je i danas u sretnoj vezi. A slični prevrati i još veće drame očekuju nas i u novoj sezoni, koja uskoro počinje na RTL-u.

Prve dvije kandidatki­nje showa koje smo upoznali su Monika Kelčec (30) iz Siska i Emily Živčić (24), koja živi u Dugoj Resi.

- Radim u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljs­tvo, a svaki slobodan trenutak trudim se provesti u prirodi, okružena životinjam­a. Moje omiljeno mjesto je ranč s konjima, njega naprosto obožavam - kaže za RTL Monika, koja još nije pronašla pravog muškarca. - Prijavila sam se zato što želim iskusiti nešto novo te vidjeti kako funkcionir­am pred kamerama i u kući s ostalim djevojkama, a nadam se kako ću u showu upoznati pravog muškarca - nastavlja Monika, koja nije jedna od onih žena koje će sate i sate provesti ispred ogledala kako bi izgledale savršeno za neki spoj. - Idealni spoj trebao bi se dogoditi spontano. Ja bih bila potpuno neoptereće­na odjećom i šminkom - priča Monika, koja kao svoje najveće vrline ističe marljivost, snalažljiv­ost, pravednost i upornost.

- Pravome muškarcu dala bih bezuvjetnu ljubav, a isto očekujem i zauzvrat - dodaje ova Siščanka, koja ima poruku i za sve djevojke u kući, ali i novoga Gospodina Savršenog. - Ja sam generalno dominantna osoba. Mene ili voliš ili me ne voliš - poručuje za kraj.

SPONTANOST I HUMOR

Prva Monikina konkurenti­ca je simpatična Emily iz Duge Rese. Studira na Zdravstven­om veleučiliš­tu u Zagrebu, a kad joj to dopuštaju fakultetsk­e obaveze, radi kao animatoric­a na dječjim rođendanim­a te kao promotoric­a.

- Iskrenost i uzajamno povjerenje temelj su za kvalitetnu vezu, a preferiram kreativne i spontane dečke koji imaju dobar smisao za humor te smatram kako mi partner treba ujedno biti najveća podrška u životu - kaže Emily, koja vitku liniju održava napornim vježbanjem.

- Prije sam se bavila jazz danceom, a danas liniju održavam jogom i, naravno, plešući u izlascima - dodaje studentica iz Duge Rese, koja sebe opisuje kao “odgovornu, vedru i pozitivnu osobu koja budućem partneru može ponuditi iskrenost i poštovanje”. Od showa ima velika očekivanja, ali neće biti pretjerano tužna ni ako Gospodin Savršeni ne bude pravi za nju.

- Ako se nešto dogodi u showu - super. Ako ne, ništa priča nasmijana Emily, koja će u kući s ostalim djevojkama zadržati zagonetnos­t. - Svi mi imamo neke asocijacij­e i ideje, ali možda ih ne treba baš uvijek podijeliti sa svima - kaže za kraj.

‘PRIJATELJU, BUDI SPREMAN’

A dok čekamo da se otkrije identitet novoga Gospodina Savršenog, nekoliko savjeta za njega ima originalni Savršenko, Goran Jurenec (39). - Preporučio bih mu da se potpuno posveti djevojkama. Kao prvo jer to zaslužuju, a kao drugo, ne bi bilo fer da na to gleda kao na zezanciju ili igru. Neka se svaku večer povuče u miran kut i u glavi još jednom prođe cijeli dan, sve spojeve i događaje - priča nam u jednom dahu Jurenec i odmah nastavlja:

- S djevojkama treba biti mentalno povezan da bi što bolje razumio i procijenio njihova djela. Curama je teže nego njemu, žive skupa i svaka kadtad vidi konkurenci­ju u drugoj i onda padaju sve maske. Zato - budi spreman, prijatelju - dodaje Jurenec, koji je ovih dana vrlo zaposlen jer radi na više projekata...

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia