24sata

‘OSTALIM CURAMA IZ SHOWA ŽELIM SREĆU’

-

“LJETO PROVODIM RADNO. PRVI PUT JE PROŠLA VELIKA GOSPA A DA JOŠ NISAM VIDIO MORE NI SVOJ DRAGI BIOGRAD”

Goran nam kaže kako istodobno radi na tri projekta

I dok je iza većine nas godišnji odmor koji nas je koliko-toliko pripremio za nove radne pobjede, za Gorana još nema pauze...

- Do sada ljeto provodim radno; leteći u avionima, vozeći se u vlaku ili u autu od posla do posla. Prvi put mi se dogodilo da je prošla Velika Gospa a još nisam vidio naše more, odnosno moj Biograd... Ali projekti su mi trenutno na prvome mjestu, tako da se ne zamaram time. A i uvijek je negdje ‘ljeto’ u svijetu - priča nam Jurenec i otkriva nam detalje o svojim planovima. - Uskoro ćemo Hana i ja lansirati parfem, a uz to mi izlazi nova web stranica o prehrani i treninzima. Jako puno ulažemo u to sve - i trud, i vrijeme, i novac. Također, imam još jedan veliki međunarodn­i projekt u pripremi - dodaje. Osim o parfemu i web stranici, Jurenec sve više razmišlja o otvaranju teretane.

- Što se tiče teretane, puno mi je fanova pisalo i zanima ih hoću li otvoriti teretanu i bih li ih onda mogao osobno trenirati, pa provjerava­m sve mogućnosti kako bi se to moglo i ostvariti - kaže Goran. Iako je od završetka prve sezone prošlo skoro godinu dana, Goran i njegova odabranica Hana još nisu napravili svoje ljubavno gnijezdo i odlučili gdje će početi zajednički život.

- Najiskreni­je, bio bih zadovoljan kad bih znao kako će mi sljedeći tjedan izgledati i gdje ću sve biti, u kojim gradovima, odnosno državama.

‘SRETAN SAM ZBOG HANE’

U Hani je, priča nam s osmijehom, pronašao onu pravu za cijeli život. Zanimalo nas je čuje li se s drugim curama koje su se borile za njegovo srce.

- Ne čujem se ni s jednom. Ja sam našao ljubav i želim se posvetiti Hani i našoj vezi. Naravno, želim svim djevojkama iz showa sreću u životu - nastavlja nam s pričom još aktualni Gospodin Savršeni. Njegova odabranica Hana Rodić (21) nedavno se pohvalila novim dvjema tetovažama, a rekla nam je kako su joj tetovirani tipovi seksi te da i njega nagovara da stavi koju...

- Sviđaju mi se Hanine tetovaže. Ali to zapravo i nije važno, važno je da se njoj sviđaju i da je sretna jer ih je napravila zbog sebe a ne zbog drugih - iskreno će Jurenec.

Osim tetovaža novine su i nove grudi, koje su, rekla nam je Hana, oduševile Gorana. - Presretna sam novim, bujnijim prsima. Pa tko bi se bunio protiv toga - pitala se atraktivna Zagrepčank­a nedavno.

TAJLAND, MALDIVI, JADRAN...

Uskoro će par i na svoje prvo veliko zajedničko putovanje. Prvotna ideja im je propala zbog poslovnih obveza, pa su na kraju morali malo kombinirat­i...

- Morali smo odgoditi krstarenje Jadranom, ali zato Maldivi ili Tajland zvuče kao dobra ideja ako ove godine zakasnimo na putovanje po našemu moru - otkriva reality zvijezda. Unatoč tome što se voli šminkati, Hana je otkrila kako se ipak ne šminka za plažu nego voli biti opuštena te odlaziti na mjesta na kojima nema puno ljudi.

- Preferiram pješčane plaže sa što manje ljudi. Volim tamo provesti cijeli dan - govori Hana, koja nema ništa protiv sunčanja u toplesu. - Zašto ne? Često idem na skrivene plaže gdje nema nikoga - zaključuje Hana.

 ??  ??
 ??  ?? Prvi Gospodin Savršeni bio je malo neodlučan pri odabiru prave...
Prvi Gospodin Savršeni bio je malo neodlučan pri odabiru prave...
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia