24sata

Nježni Stipe Miočić: Kći Meelah mi je najveća motivacija

BEBA VOLI HRVATSKU Stipina jednogodiš­nja kćerkica na meču je bila u hrvatskom dresu

- Piše: ROZETA BOGELJIĆ

Nježna zvijer, to je naš Stipe Miočić. Supruga Ryan-Marie i kćerkica Meelah bile su mu najveća podrška na meču u Kalifornij­i. Raznježio se šampion i nakon meča ljubio je kćer. Malena je bila u hrvatskom dresu, kao i dan prije na vaganju.

I supruga i kći na vaganje su došle u hrvatskom dresu, a Miočić je nakon toga na Instagramu objavio video, preslatku snimku sa svojom obitelji, koja je sakupila više od 250.000 pregleda. svijetu, biti otac, i proteklih godinu dana uživao sam u tom procesu. Najvažnije mi je da odgojim kćer kao dobru i poštenu osobu. To nam je prioritet u životu. A ovih proteklih godinu dana bilo je nevjerojat­no iz perspektiv­e očinstva. Kći je prekrasna - rekao je prije nekoliko dana Stipe. Malena Meelah će, kad odraste, sigurno biti vrlo ponosna na oca, koji je jedan od najboljih UFC boraca svih vremena. Očito joj od prvog dana želi usaditi i ljubav prema Hrvatskoj, uvijek je Stipe isticao koliko mu znači podrška hrvatskog naroda i njegove zemlje. U Rtini, odakle je podrijetlo­m njegov otac Bojan, meč s Cormierom su, naravno, pozorno pratili. - Tri runde smo umirali. Imali smo grč u želucu, šetali nemirno po terasi, a onda je nastupila erupcija oduševljen­ja, otvorili smo pjenušac i, evo, još slavimo - rekao nam je Petar Miočić, suvlasnik restorana Uvala Plemići u Rtini, mjestu iz kojeg potječe Stipe.

STIPE OBOŽAVA JANJETINU

Bila je to dramatična noć u malome mjestu blizu Paga, šibanog burama i kupanog morem. Sakupilo se 50-ak mještana. - Otac mu je 1962. godine tu rođen, ali Stipe je došao samo jednom, 2014., družili smo se pet dana, pekli smo janjca zajedno. Zajedno ga naboli, vrtjeli, pekli i na kraju sjekli. Bio je talentiran i za buće - kaže Željko Miočić, a sin Petar za kraj dodaje: - Stipi je rtinska janjetina omiljena, a najviše voli plećku s vratom. Može i dobro poist. Ne znam zašto je sad smršavio.

 ??  ?? Stipe je u Rtini bio jedanput, 2014. godine i s domaćinima pekao janjca
Stipe je u Rtini bio jedanput, 2014. godine i s domaćinima pekao janjca

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia