24sata

TRAGEDIJA U BAKINO, KAK

OSTALI BEZ SINA I UNUKE Roditelji poginulog Josipa Živića iz Sl. Broda kažu kako je kćer (2) trebao odvesti njezinoj majci. U nedjelju su sletjeli s autoceste kraj Bukovlja. Izgorjeli su u autu

- Piše: FRANJO LEPAN

Svoju djevojčicu je volio više od svega. Nikako mi nije jasno zašto je sletio s autoceste, priča nam neutješni Joza Živić (64). Njegov sin Josip je u nedjelju u 15 sati u Peugeotu 206 karavan sletio s autoceste A3 u blizini Bukovlja kraj Slavonskog Broda i zapalio se.

- Ne znam otkud se Josip našao na tom dijelu autoceste. U nedjelju ujutro bili smo u kupovini, išli smo nešto kupiti za doručak našoj unuci, Josipovoj kćerkici, jer je htjela

STRAŠAN PRIZOR

nešto posebno. Prije podne Josip nam je rekao da s kćeri ide kod Suzane, svoje supruge, koja je bila kod svojih roditelja nekoliko ulica dalje od nas.

‘POLJUBILA ME I OTIŠLA’

Pitao je majku Katarinu kad će biti ručak da zna kad će se vratiti. Nisam ga puno zapitkivao, ali sam znao da je otišao Suzani da razgovaraj­u jer od svibnja imaju neke trzavice u braku - rekao nam je Joza Živić dodavši kako su njih dvoje više od četiri godine u Njemačkoj. - Moj je Josip ondje vozač. Promijenio je i opremio stan, sve je radio kako bi njemu, Suzani i njihovoj curici bilo što ljepše - kroz suze nam je rekao otac poginulog. Josipova majka Katarina (64) boluje od dijabetesa, hoda po dvorištu i plače. Govori kako nema njezina Josipa i njezine unuke, koja je u studenom trebala napuniti tri godine.

- Zlato bakino. Kako ću sad ja bez nje? Poljubila me je kad su odlazili. Rekla mi je: ‘Bako, doći ću ja opet’. Sunce moje... plače Katarina.

Joza ne želi nikoga optuživati za tragediju koja se dogodila. - Ne znam što je tu bilo i ne

 ??  ?? Tijela poginulih pronašli su izgorjela u automobilu
Tijela poginulih pronašli su izgorjela u automobilu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia