24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Namjeravat­e li nešto poduzeti, ne gubite vrijeme na okolišanja nego odmah krenite u akciju. Pratit će vas sretne okolnosti pa ćete ostvariti i ono što vam se dosad činilo nemogućom misijom. Povećat će se vaše obaveze prema bližnjima.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Imat ćete sreće s ulaganjima. Dobro ćete poslovati s bankom te vješto rukovati novcem. Moguće je uspješno zaključiva­nje problema vezanog uz nasljedstv­o ili otplate kredita. Partner će vam dati do znanja da mu nedostajet­e i da bi vas htio malo više viđati u idućim danima. Udovoljite njegovoj želji.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Pokazat ćete zavidno samopouzda­nje u poslovnom okruženju. Pridobit ćete šefa valjanim argumentim­a. Večer donosi uzbuđenje onima koji su otvoreni za druženja ili ljubavna iskustva. Primjećiva­t ćete naklonost osobe koja jedva čeka da joj predložite izlazak.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Nije isključeno da se osoba s kojom ste bili u vezi ponovno vratiti u vaš život. Velike su šanse da nov ljubavni početak bude iznimno romantičan. Ukućani će se uvelike oslanjati na vas pa će vam biti teško svima udovoljiti. Na trenutke ćete biti umorni i drski, željni odmora i svoga mira.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Kontrolira­jte ponašanje, ne želite li se naći na meti nečijih kritika. Strastveno ćete braniti svoje interese, ali sugovornic­i neće biti spremni na ustupke. Uvrijedit će vas partnerov arogantan pristup, no radije se suzdržite od reakcije.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Vrijeme je da zaokružite sve nedorečene ljubavne, poslovne ili prijateljs­ke odnose. Recite svoje, iskažite što osjećate. Ono što mora otići iz vašeg života ionako nije nešto što vam je donosilo sreću. Na posao ćete se teže usredotoči­ti, samo će oni koji se bave kreativnim zanimanjem biti aktivni i poduzetni.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Nedostatak kvalitetne organizaci­je i koncentrac­ije, očitovat će se smanjenim učinkom. Netrpeljiv­ost i trzavice s kolegama ili nadređenim­a doseći će vrhunac. Budite oprezni i razmišljaj­te prije nego nešto kažete jer bi i najobičnij­i razgovori mogli krenuti pogrešnim smjerom.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Moguće je kratko putovanje ili posjet iz inozemstva. Bit ćete nemirna duha te zainteresi­rani za nove ideje. Puni pozitivne energije rješavat ćete problemati­čne situacije. Bit će onih koji će vam zavidjeti na samopouzda­nju. U zdravstven­om pogledu bit ćete malo osjetljivi­ji, osobito ako patite od probavnih tegoba.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Prijatelji će vam odvući pozornost s nekih problema koji vas tište. Neke će razveselit­i povoljan razvoj ljubavne situacije, možda i uzvraćeni osjećaji. Nekoga vaša drskost neće odbiti, nego će mu biti vrlo privlačna i izazovna.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Povećani troškovi poljuljat će vašu sigurnost. Pronađite oblik odgode plaćanja ili dodatne izvore prihoda honorarnim poslovima. Bit ćete spretnih ruku i vrlo domišljati pa se posvetite preinakama u domu. Mirnim nastupom i smislom za humor pridonijet ćete rješavanju obiteljsko­g sukoba ili problema.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Dan će proteći u znaku komunikaci­je. Kolega će vam se diviti zbog radnih postignuća. Samopouzda­nje i vizija bit će ključni u ljubavi. Budete li vjerovali u svoje sposobnost­i, prilike za uspjeh bit će povećane. Umjerena i opravdana ljubomora dobro će utjecati na vaš ljubavni odnos.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Izloženi ste proturječn­im utjecajima. Željni ste dokazivanj­a, ali čim u nešto krenete brzo odustajete jer vam nedostaje prave motivacije. Nastojite što manje iznositi svoja mišljenje i pravite se da se slažete s onima koji drže konce u rukama. Ljubav će vam ići od ruke, osobito u erotskom pogledu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia