24sata

Šumadinac zavodnik: Po cijele noći privlačim je da mi dođe u krevet...

-

Internet-senzacija Zoran Šumadinac, poznat po pjesmi ‘Autotune’, ušao je u srpski reality show ‘Zadruga’. Već u prvih nekoliko dana Zoki se zaljubio...

- Jao, jako mi se sviđa Miljana! Ona je najbolja riba u kući i srce mi poskoči kad ju vidim. Po cijelu noć je privlačim u svoj krevet. Shvatio sam da je volim - rekao je javno Zoki pred svim cimerima vile ‘Zadruge’, a potom se obratio objavi fotografij­u bez da ispod nje napiše opis kojeg smatra adekvatnim. U prvoj epizodi Mijo je upoznao djevojke, a ovosezonsk­a ceremonija ruža ubrzo je stigla na dnevni red.

- Biti ovdje sa 19 predivnih cura zvuči kao san svakog muškarca, ali odabrati dvije koja odlaze je zaista teško - rekao je Mijo. Tako je Gospodin Savršeni odlučio da će njegovu vilu prve napustiti Renata Dobrec i Ena Rahić jer smatra da se s njima najmanje povezao. i Miljani Kulić, kojoj se baš i nisu svidjele njegove riječi. Ova ‘veteranka’ realityja, koja je provela dvije godine u raznim reality emisijama, ipak nije oduševljen­a svojim udvaračem. - Osjećam neku čudnu energiju. Mislim da mi bacaš crnu magiju. Bježi od mene - rekla mu je Kulić. Prije ulaska u treću sezonu ‘Zadruge’, Šumadinac je najavio da će zavesti sve starlete koje mu se nađu na putu. (hi)

 ??  ?? Zoran je najavio da će zavesti sve starlete u realityju
Zoran je najavio da će zavesti sve starlete u realityju

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia