24sata

Dobro smo ušli u utakmicu, prvih 20-25 minuta, zabili jedan gol i mogli još dva-tri. Nismo, i nakon toga smo se malo nesvjesno opustili i dopustili Azerbajdža­nu da nam stvara šanse i polušanse iz kojih je uspio izjednačit­i - dodao je Modrić.

-

Kapetan je i bocnuo momčad: - Možda jer smo se previše opustili kada smo vidjeli da smo dominantni. Što je dvoboj dalje odmicao, oni su rasli i iz jedne prilike koja nije mirisala ni na što, njihov je igrač prošao kroz naša tri-četiri, što je nedopustiv­o. Nismo više imali snage da im se približimo.

LUKA: TO JE NEDOPUSTIV­O

Mađari su izgubili kod kuće od Slovačke 1-2, pa će u listopadu na Poljud ‘vatreni’ ipak doći kao vodeća momčad skupine. - Definitivn­o očekujem dobru atmosferu i podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu i vjerujem u pobjedu. Svi su bodovi jako bitni - završio je Modrić. Nikola Jurčević došao je do prvog boda u ovom cikluus, ali Azeri od 18 utakmica prošle i ove godine 11 nisu izgubili. - Jako sam zadovoljan i ponosan na igrače. Igrali smo protiv viceprvaka svijeta i bili smo momčad. Ja sam Hrvat, ali danas sam u srcu bio Azerbajdža­nac. Imali smo već dobrih utakmica u posljednje vrijeme, ali ne i rezultat.

Njegov je džoker bio Emil Balajev (25), debitant na golu, te veznjak Sabaha, Tamkin Halizade. Strijelac.

- Balajev je bio perfektan. Hrvati su krenuli moćno, ali on nas je spasio. Jedan je igrač za uspjeh trebao napraviti nešto posebno i to je bio naš golman - zaključio je Jurčević. Borna Barišić naglasio je:

- Bilo je ovo slično kao protiv Mađarske. Azeri su našom krivicom počeli igrati, te je nakon

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia