24sata

DJEVOJKE, PAZITE DA VAM MIJO NE UKRADE TANGICE...

CURE, NAVALITE! Za svestranog vatrogasca u borbi je ostalo 17 dama. Mijo im se svima na prvu jako svidio

- Piše: RENATO JUKIĆ

Zabavite se malo na svojem životnom putu, napisao je novi Gospodin Savršeni, Mijo Matić (27), na svojem profilu na Instagramu prije dvije godine uz fotku na kojoj je njegova guza u tangama u prvom planu.

Tad vjerojatno nije razmišljao kako će uskoro biti na malim ekranima u RTL-ovu showu, no simpatično­m Siščaninu šale na njegov račun ne smetaju.

- Pa tko te nagovorio na tange? Budeš mi ih nekad posudio? Što se događa Mijo? - pitali su ga pratitelji, a Mijo je sve okrenuo na šalu: - Pa evo, tu su malo za promjenu...

‘VOLIM BITI ZALJUBLJEN’

U ponedjelja­k je Mijo predstavlj­en kao nasljednik Gorana Jureneca (39) na poziciji Gospodina Savršenog. Radi kao trener fitnessa, vatrogasac i model, a prema prvim reakcijama njegovih 19 udvaračica, imat će težak posao odabrati onu pravu, jer se na prvu svidio baš svima.

- Moj je život stvarno prelijep, ali želio sam proživjeti novo zanimljivo iskustvo i vidjeti što će mi to donijeti u životu. Bio sam zaljubljen i ljubav je najljepše stanje u kojem čovjek može biti, a sad mogu reći da sam spreman za novu ljubav. I dalje mi se sve ovo čini ludo - rekao je Mijo. Rođen je u Ljubljani, a djetinjstv­o je proveo u Sisku. Zbog naganjanja nogometne karijere mlad se preselio u Zagreb, ali ozljeda mu je uništila snove. No nije se predao...

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia