24sata

‘Paulina, ja ti želim puno sriće’

ZAKOPALA SJEKIRU Dame su ratovale, ali sad se sprema velika pomirba...

- Piše: IVANA PRGOMET

NEVIN SUD

Savjetujem natjecatel­jima da se zaljube i udaju. A farmera se osvaja šarmom i inteligenc­ijom, savjetoval­a je Nevenka Bekavac (42) natjecatel­je nove, internacio­nalne, sezone showa “Ljubav je na selu”.

Nevi je odmah za oko “zapeo jedan ćelavi, žestoki, skroz ošišani” (Srećko Ponjavić), koji se dopao i njezinoj “neprijatel­jici”, Paulini Tomičić (37). Naime, dvije dame su prošle godine malo “zaratile” kad se Nevi nije svidjelo Paulinino promiskuit­etno ponašanje u showu, ali ponosna Sinjanka odlučila je zauvijek zakopati ratnu sjekiru s Paulinom, koja se po treći put prijavila u agrorealit­y.

- Nema veze što je toliko puta ulazila u show, to je ok, neka traži ljubav dok ne nađe svakako. Jednom će upaliti onaj pravi - kaže Nevenka, koja ne vidi ništa sporno u Paulininu izazovnom odijevanju.

- Vidjela sam je u haljini kakvu i ja imam. Baš joj je lijepo stajala - kaže Neve, kojoj u zadnje vrijeme nedostaje noćni život.

- Neki dan sam bila kasno na misi, a nakon toga na piću s prijatelji­cama. Fali mi puno toga u životu. Da barem moj Zvone voli putovati, a on kuka kako nema novca. Ja bih malo do Beča i Njemačke - zaključuje.

 ??  ?? Nema veze što se Paulina vraća treći put u show, kaže Bekavac
Nema veze što se Paulina vraća treći put u show, kaže Bekavac
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia