24sata

KNOLL U ‘ZVIJEZDE VRIŠTE’ BACILA MU JE BANANU U GLAVU: ‘DAJ, OPUSTI SE’

VATRENO U AUTU Ivana Knoll odvažila se na vožnju s Jurjem Šebaljem. U izazovu je morala napraviti finu bananu split

- Piše: VEHMIR DŽAKMIĆ

Aaa, ode banana, viknula je Ivana Knoll u novom nastavku serijala u kojem poznati vrište kod najboljeg hrvatskog vozača Juraja Šebalja.

- Na Instagramu imam više muških pratitelja, to mi je nekako i logično - rekla je Ivana, a Juraj se nadovezao da joj on može prebaciti još svojih pratitelja koji vole aute i brzinu.

Ivana je u javnosti postala poznata nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je sve zaludila svojim brojnim fotografij­ama, a Juraja je najviše zanimalo je li na utakmice išla svojom voljom. - Naravno da jesam! Uslikali su me, ja sam bila u dobroj haljini i tako je sve krenulo - odgovorila je Ivana. Juraju je otkrila kako nema najdraži klub za koji navija, ali zato ne propušta ni jednu utakmicu “Vatrenih”. Često pusti suzu kad igraju naši dečki. - Ako već moram odgovoriti na pitanje za koga navijam, cijela Hercegovin­a navija za Hajduk, pa tako i ja - priznala je Ivana. U izazovu je morala napraviti bananu split za Šebalja koji ju je brzom vožnjom, oštrim zavojima i driftanjem pokušao omesti u tome. I uspio je. Banane, sladoleda i šlaga bilo je svuda po autu, samo ne u posudi u kojoj su trebali biti.

- Mislim da je sad Šebalj više vrištao od mene jer je banane split bilo posvuda - rezimirala je Ivana vožnju.

Iz auta je izašla sva zaprljana. - Brza vožnja je ne uzbuđuje previše, ali zato o nogometu ne znamo ništa, a banana split je na asfaltu, gdje nije trebala biti - s podsmijeho­m je komentirao Juraj. Zapratite YouTube kanal 24sata, a serijal “Zvijezde vrište” pratite svake srijede i uživajte u novim vožnjama reli vozača.

 ??  ?? Šebalj je u autu testirao Ivanino znanje o nogometu
Šebalj je u autu testirao Ivanino znanje o nogometu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia