24sata

PUNO PIVA, MALO SEKSA

-

JASONE, VOLIMO TE!

Predstavlj­amo vam Lilian Cox i Doris Hobday. Ove dvije dame su rođene 1924. godine i one su najstarije blizanke u Ujedinjeno­m Kraljevstv­u, govorila je voditeljic­a na engleskom ITV-u dok su se sestre penjale na pozornicu...

Simpatične starice postale su hit na Otoku kad su prije četiri mjeseca otvorile profile na društvenim mrežama, a nakon ovoga gostovanja na televiziji smiješi im se i svijetla budućnost u svijetu šoubiznisa.

- Kako smo doživjele ovoliko godina? Pa, pile smo puno piva i nismo se puno seksale - rekle su starice na oduševljen­je publike.

Doris je bila u braku 65 godina, nije imala djece, a ni previše seksa, rekla je. Njezina sestra Lilian rodila je petero djece, ali to je bilo više manje to od seksa, nasmijala je publiku starica.

No spremne su “prekršiti” svoj zavjet i riskirati živote, ali samo za jednog muškarca. - Obožavamo Jasona Stathama! Mislimo da je sjajan tip - počela je pričati Lilian, a onda je riječ uzela Doris: - Jednu noć da dobijem nasamo s njim i bila bih spremna umrijeti.

Ovaj par jednojajča­nih blizanki zadnjih godina živi u susjednim kućama. Ujutro se nađu i kreiraju sadržaj za svoje profile na društvenim mrežama.

- Sad nas prepoznaju. To je divno - kažu cure za kraj. (rj)

 ??  ?? Blizanke su fasciniran­e glumcem Jasonom Stathamom
Blizanke su fasciniran­e glumcem Jasonom Stathamom
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia