24sata

‘NE ZNAM OTKUD TO ZLATO KOD MENE...’

NOVI ISKAZ Anica Jurilj, bivša spremačica Tarika i Lejle Filipović, na sudu je rekla da je zlato pronašla u torbi, a onda ga preprodala

-

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu u srijedu je nastavljen­o suđenje Anici Jurilj (52), bivšoj spremačici Tarika (47) i Lejle Filipović (42), koju je par optužio da im je 2013. ukrala zlatnine u vrijednost­i oko 150.000 kuna, kao i 5000 eura. Spremačica, koja je na ročištu prošle godine izjavila kako se ne osjeća krivom, ovaj put je rekla da ne zna kako se ukradena zlatnina našla u njezinoj torbi, ali priznaje kako ju je kasnije prodala u Zagrebu. Zlato je, kaže Jurilj, prvi put vidjela u svojoj torbi dok se vozila tramvajem.

- Kad sam došla do Dubrave, samo sam se htjela riješiti tog zlata jer sam se osjećala poniženo. Došla sam do čovjeka od kojega inače kupujem duhan i pitala ga ima li nekoga da to uzme. On je našao čovjeka koji je to otkupio za 10.000 kuna rekla je Anica, koja nije odredila cifru po kojoj će prodati nakit. - Ne mogu objasniti kako su se nakit i zlato našli u mojoj torbici rekla je Jurilj.

Ona je u srijedu na sudu iznenadila sve te Tarika optužila za neprimjere­no ponašanje jer ju je, kako je rekla, “navlačio za ramena aludirajuć­i na seksualne radnje” kad su ostali sami u stanu. Izjavila je kako se u tom trenutku osjećala šokirano, a prema njezinim tvrdnjama, poznati voditelj je obećao da će joj sve nadoknadit­i. Nije znala odgovoriti sudu zašto to prije nije spomenula, dok je Tarik, koji se jučer nije pojavio na ročištu, sve nazvao “odvratnim lažima”. (mb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia