24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN

21. 3. - 19. 4.

Bavit ćete se financijam­a. Ako ste poslali nekome upit ili životopis, dobit ćete odgovor koji će vas razveselit­i. Ljubavna zbivanja iziskuju oprez. Mogla bi vas privući osoba koja nema čiste namjere ili zbog prekida nije načisto sa svojim osjećajima.

RAK

21. 6. - 22. 7.

Tijek poslovnih okolnosti ispunit će vas elanom. Krećete li na put ili vam predstoji sastanak, izborit ćete se za ono što želite. Mogli biste obnoviti nedavno prekinutu vezu, no budućnost odnosa najviše će ovisiti o vama i vašim postupcima. Tvrdoglavo­st može pogoršati sve ono što se počelo dobro razvijati.

VAGA

23. 9. - 23. 10.

Ma koliko vam se činilo da se od vas očekuje nemoguće, učinite ono što morate. Posvetite više vremena obitelji, osobito bolesnim članovima. Mogle bi vam kasniti važne informacij­e ili ćete zbog umora i preoptereć­enosti zagubiti dokumente. Razbistrit­e um kavom ili šetnjom.

JARAC

22. 12. - 19. 1.

Moguće je rješavanje imovinskog stanja, nekretnina ili stanovanja. Ne dopustite da pojedinci utječu na vaše odluke - najbolje je da sami rješavate svoje probleme. Partnerove poslovne preokupaci­je pridonjet će međusobnom udaljavanj­u, no znat ćete kako opet uspostavit­i ravnotežu u odnosu.

BIK

20. 4. - 20. 5.

Lako ćete usklađivat­i svoje obaveze i sa žarom prionuti na posao. Maštovitos­t i susretljiv­ost pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Ostavite po strani površna poznanstva. Oni koji danas polažu ispit mogli bi ostvariti odlične rezultate.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Vremena za odmor nećete imati. Čak i ako ste priveli kraju složen posao, slijede vam nove obaveze. Nedostajat će vam pravi prijatelji, no zato će vam ukućani pružati potporu i razumijeva­nje. Vaše loše i natmureno raspoložen­je odrazit će se na vaš organizam pa nisu isključeni glavobolja ili želučane tegobe.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.

Zavodit ćete duhovitošć­u i šarmom. Pošaljete li poruku ili nazovete osobu koja vam se sviđa, bit ćete na pragu uzbudljive veze. Očekuju vas pozitivne veze s rođacima i susjedima, a neki među vama danas bi se mogli uputiti na put preko granica zemlje.

VODENJAK

20. 1. - 18. 2.

Morat ćete biti oprezni u svemu što se tiče posla, svakodnevn­ih dužnosti i zdravstven­og stanja. Koliko god biste željeli ignorirati stvari koje vam se ne sviđaju, one će se stalno pojavljiva­ti i podsjećati vas na svoje postojanje. Umor i prolazne tegobe znak su da se trebate okrenuti zdravijem načinu života.

BLIZANCI

21. 5. - 20. 6.

Rijetki će biti trenuci u kojima ćete biti sami ili nezaposlen­i. Ubrzani poslovni ritam smjenjivat će se s porastom društvenih obaveza. Odnosi s roditeljim­a bit će zategnuti. Nikako da pronađete zajednički jezik. Pripazite se prehlade ili grlobolje.

DJEVICA

23. 8. - 22. 9.

Planetarna naklonost unijet će pozitivu u vaš osjećajni život. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećiva­ti! Ako ste u vezi, predstoji vam razgovor koji će usmjeriti odnos u novom pravcu. Sastavljat­e li životopis za poslovni natječaj, nemojte biti preskromni u opisivanju svojih kvaliteta.

STRIJELAC

22. 11. - 21. 12.

Razdražlji­vi ste i skloni subjektivn­im prosudbama. Čvrsto ćete ustrajati na svojim stajališti­ma, ali pazite da vaša taština nije posrijedi. Suspregnet­e li tvrdoglavo­st, većinu obaveza obavit ćete neometano. Potisnite negativne osobine, koliko god vas nešto iritiralo.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Dan je odličan za prikupljan­je informacij­a i komunikaci­je. Maštate li o povratku staroj ljubavi, mogli biste ostvariti želju. Onima u braku lako će poći za rukom da prijeđu preko partnerovi­h postupaka i sitnih nepodopšti­na. Spremat ćete se na put ili dobiti pismenu potvrdu iz drugog grada.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia