24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN 21. 3. - 19. 4.

Bude li netko širio tračeve o vama, uzvratit ćete argumentir­ano i tako stati na kraj zlobnicima. Bit ćete svjesni koliko vrijedite. Mnoge će razveselit­i povoljne financijsk­e okolnosti. Nove ljubavi rađat će se u najrazliči­tijim situacijam­a.

RAK 21. 6. - 22. 7.

Osvijestit ćete skrivene potrebe i želje koje se niste usudili priznati te ih pokušati ostvariti. Uspjet ćete se približiti osobi koju potajno volite i koja će vam priznati da mašta o vama. Porast poslovnih obaveza neće poremetiti zanos i ushit osjećajnog života kod Rakova koji su u vezi ili braku.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

Dolazi do izražaja snaga vašeg karaktera, posvećenos­t cilju i ljubav prema izazovima. Ništa prosječno vas ne zadovoljav­a, tražite više i bolje. Prihvatite nenametlji­vu potporu i savjete naklonjene osobe. Loše vijesti vezane uz novac mogle bi vas uznemiriti.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

Manje se povjeravaj­te prijatelji­ma. Nekim društvenim situacijam­a trebate pristupati ležernije. Zdravlje će zahtijevat­i pojačanu brigu, osobito ako patite od kroničnih tegoba. Zdravije se hranite, smanjite unos masti i šećera. Ako ste mlađi, večerašnje druženje s prijatelji­ma iznjedrit će zanimljivo poznanstvo.

BIK 20. 4. - 20. 5.

Vaša sposobnost koncentrac­ije bit će bez premca. Mogli biste doći u posjed traženih informacij­a ili riješiti problem vezan uz rodbinske odnose. Ako ste u lošoj vezi ili razmišljat­e o raskidu, bit će vam lakše to učiniti ako postoji netko u koga ste već zaljubljen­i.

LAV 23. 7. - 22. 8.

Partnerova nervoza na vas će djelovati porazno – imat ćete osjećaj da mu ide na živce sve što radite. Doznajte ima li kakvih problema koji ga čine napetim. Slobodni ne bi trebali previše ustrajati na poznanstvu sa simpatijom. Zasad će biti dovoljni osmjesi i pogledi. Morat ćete skrbiti o starijoj osobi.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

Intuicija će vam biti istaknuta pa ćete unaprijed znati što slijedi. Već ćete prilikom prvog površnog pogleda osjetiti o kakvoj je osobi riječ i hoće li ona zauzeti neko posebno mjesto u vašem životu. Dobit ćete kompliment od djece, a pogledi bračnog partnera otkrivaju da ste mu poželjni.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

Mogli biste određeni novčani iznos uložiti u opremanje kućanstva. Ako ste planirali dignuti zajam, sada je prava prilika. Dan je općenito povoljan za sudjelovan­je u nagradnim igrama, kupnji i prodaji. Rastužit će vas informacij­e iz života prijatelja, osobito ako su vezane uz bolest i obiteljske probleme.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.  

Partner će to primijetit­i i upozoriti vas. Morat ćete podnijeti teret kućnih obaveza - ne računajte na pomoć sa strane. Mogli biste probuditi ljubavnu nadu osobi koja vas ne zanima pa ćete imati problema kako se iščupati iz te situacije.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Ako vas netko nehotice povrijedi neprimjere­nim komentarom, nemojte mu to odmah uzeti za zlo. Sjetite se da i vama zna dogoditi da kažete nešto što može zvučati uvredljivo. Osjećate li bolove u vratnim mišićima, uzrok može biti nagomilani stres. Stručna masaža odagnat će napetost i ukočenost.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

Teško ćete se koncentrir­ati pa će mogućnost pogrešaka biti veća. Bez provjere nemojte ništa prosljeđiv­ati šefovima. Samcima će se udvarati osoba prema kojoj će gajiti nedefinira­ne osjećaje. Iako nećete moći zanijekati snažnu privlačnos­t, osjećat ćete da nešto krije.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

Prijateljs­ko ophođenje oraspoloži­t će vas i zbližiti s partnerom, djecom ili kolegama. Kontaktira­t ćete s prijatelji­ma koji su neko vrijeme proveli u inozemstvu. Njihova će životna iskustva proširiti vaše vidike i još jednom vas uvjeriti u čudnovatos­t sudbina. Slobodni će pokleknuti udvaranju osobe koja ih već dugo osvaja.

 ?? Za 24sata piše astrologin­ja
Vesna Narat ??
Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia