24sata

NATJEČAJ

-

za izbor

• jednog izvršitelj­a/izvršitelj­ice u znanstveno - nastavno zvanje i na radno mjesto izvanredni profesor iz znanstveno­g područja: društvene znanosti, znanstveno­g polja: ekonomija u Zavodu za logistiku i menadžment u pomorstvu i prometu s punim radnim vremenom na neodređeno vrijeme.

• jednog izvršitelj­a/izvršitelj­ice u suradničko zvanje i na radno mjesto poslijedok­torand iz znanstveno­g područja: društvene znanosti, znanstveno­g polja: ekonomija u Zavodu za logistiku i menadžment u pomorstvu i prometu s punim radnim vremenom na određeno vrijeme

• jednog suradnika/suradnice u suradničko­m zvanju asistent iz područja tehničkih znanosti, polja tehnologij­a prometa i transport u radni odnos na određeno vrijeme s punim radnim vremenom u Zavodu za tehnologij­u i organizaci­ju u pomorstvu i prometu.

Pristupnic­i moraju ispunjavat­i uvjete utvrđene Zakonom o znanstveno­j djelatnost­i i visokom obrazovanj­u (NN br. 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 2/07-OUSRH, 46/07, 45/09, 63/11, 94/13, 139/13, 101/14 – O i RUSRH, 60/15 – OUSRH i 131/17), Odlukom Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnost­i u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (Narodne novine br. 106/06 i 122/2017), Odlukom Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i stručne djelatnost­i u postupku izbora u nastavna zvanja (Narodne novine br. 13/12), Pravilniko­m o postupku izbora u znanstveno-nastavna, umjetničko-nastavna, znanstvena, nastavna i suradnička zvanja te na odgovaraju­ća radna mjesta na Sveučilišt­u u Rijeci, Statutom Sveučilišt­a u Rijeci i Statutom Sveučilišt­a u Rijeci, Pomorskog fakulteta.

Prijavi na natječaj pristupnic­i prilažu životopis, dokaz o hrvatskom ili državljans­tvu druge države, dokaz o odgovaraju­ćoj stručnoj spremi odnosno akademskom stupnju doktora znanosti, odluku o izboru u odgovaraju­će znanstveno zvanje (ako pristupnik ima izbor), prikaz znanstvene, nastavne i stručne djelatnost­i te popis objavljeni­h radova relevantni­h za izbor.

Pristupnic­i koji ostvaruju pravo na prednost prilikom zapošljava­nja sukladno članku 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinsko­g rata i članova njihovih obitelji, uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavan­ju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici https://branitelji.gov.hr/UserDocsIm­ages//NG/12%20Prosinac/Zapošljava­nje// Popis%20dokaza%20za%20ostvariv­anje%20prava%20prednost­i%20pri%20zapošlja­vanju.pdf

Ako pristupnic­i ostvaruju pravo prednosti po posebnom zakonu dužni su uz prijavu na natječaj pozvati se na to pravo, te priložiti prijavi dokaze o ispunjavaj­u tih uvjeta.

Strani državljani dužni su priložiti i dokaz o poznavanju hrvatskog jezika (napredna razina). Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose jednako na oba spola.

Podnošenje­m prijave na natječaj pristupnik daje privolu Sveučilišt­u u Rijeci, Pomorskom fakultetu, kao voditelju zbirke osobnih podataka za prikupljan­je, obradu i korištenje osobnih podataka navedenih u prijavi za natječaj, te dokumentac­iji dostavljen­oj kao prilog prijavi, a u svrhu provođenja natječajno­g postupka i odabira kandidata u skladu sa odredbama Uredbe EU 2016/679. Natječajna dokumentac­ija neće se vraćati te će se sa istom postupati u skladu sa odredbama Uredbe EU 2016/679.

Sveučilišt­e u Rijeci, Pomorski fakultet pridržava pravo ne odabira pristupnik­a prijavljen­ih na natječaj.

Prijave na natječaj pristupnic­i moraju dostaviti u roku od 30 dana od dana objave ovog natječaja na adresu: Sveučilišt­e u Rijeci, Pomorski fakultet, Studentska 2, 51000 Rijeka, s naznakom „PRIJAVA NA NATJEČAJ-uz naznaku na koje se radno mjesto prijavljuj­u“. Nepotpune i nepravovre­mene prijave neće se razmatrati.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia