24sata

ŽELIM BITI NAJBOLJI ZA MAMU I BRATA...

Hrvoje Vekić (20) iz Rogoznice plesom je oduševio žiri i publiku na Supertalen­tu. Njegov nastup inspiriran je obiteljsko­m tragedijom

- Piše: LUCIJA PTIČAR

Majka mu je poginula kada je imao samo tri godine, a ostao je i bez brata koji je imao tek 18 godina. Teška je to sudbina Hrvoja Vekića (20), koji je nastup u drugoj epizodi showa “Supertalen­t“posvetio majci i bratu.

Svojom je pričom ganuo mnoge, a nastupom u nedjelju oduševio.

- Ne mogu opisati koliko mi nedostaju i neprestano mislim kako bi bilo da su s nama, bi li bili zadovoljni i bi li ostvarili snove. Želim biti najbolja verzija sebe, radi njih i svih koji nisu uspjeli ostvariti snove, a naročito onih koji nisu uspjeli odživjeti život - emotivno je ispričao Vekić. Tužnom sudbinom želi potaknuti ljude da nikad ne odustaju od svojih snova jer, kako otkiva, uvijek se imamo za nešto boriti.

SMATRAO DA NIJE DOBAR

- Budite uporni i vjerujte u sebe. Pokažite ono što vas čini jedinstven­im. Ja nemam profesiona­lno iskustvo ali hvala Bogu dobio sam priliku i platformu na kojoj mogu pokazati talent. Svatko bez obzira na to koliko je star ili što misli da nije dovoljno dobar može pokušati - poručuje Hrvoje. Iako se bavi kuharstvom ovaj mladić ne vidi se u tom poslu. San mu je plesati jer onda je, kako kaže, u drugom i ljepšem svijetu. Prije nastupa nitko ga nije vidio kako pleše jer se, ističe, srami i smatra da nije dobar. Prijavio se jer je želio pokazati dio sebe koji je dugo držao tajnim.

- Plesao sam jedino kad bi izašao s prijatelji­ma, nikad do sad nisam nastupio pred publikom. Htio sam pokazati dio koji me čini najsretnij­im, koji mi je mnogo puta u životu skrenuo misli od briga, strahova i pomogao mi da pokušam ostvariti snove - rekao je Hrvoje.

OVDJE JOŠ NEVIĐENO

Plesati je naučio, kako objašnjava, gledajući druge plesače na YouTubeu i od desete godine je krenuo razvijati vlastiti stil plesanja. Prve pokrete savladao je gledajući Michaela Jacksona, a zatim se prebacio na hip-hop i pomiješao stilove kako bi stvorio nešto neviđeno na našim prostorima. - Jesi ti svjestan kako ti plešeš? Prijatelju, ovo je bila fantazija! To što ti radiš s tijelom, mi smo se nagledali svega ali ti kao si odvojio tijelo, kao sam gledala , animirani film. Drago mi je da nisi išao u plesnu školu. Dat ću ti savjet: Nemoj ići u plesnu školu, otvori svoju - komentiral­a je Maja Šuput (40) i iznenadila Hrvoja. Davor Bilman mu je poruči da se vidi koliko mu ples znači. Martina Tomčić (44) i Janko Popović Volarić (39) su otkrili kako im se sviđaju njegovi pokreti. Žiri mu je na kraju jednoglasn­o dao četiri glasa “da“, te sad Hrvoje vježba i priprema se za sljedeći krug natjecanja.

 ??  ?? Samozatajn­i mladić do sada nije javno nastupao
Samozatajn­i mladić do sada nije javno nastupao
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia