24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN 21. 3. - 19. 4.  

Mogli biste se zaljubiti u zauzetu osobu. No može se dogoditi da od svega ne bude ništa. Poslovna konkurenci­ja nametnut će vam ubrzan tempo i primorati vas da se dokazujete. Zdravlje vam može biti osjetljivo – provjerite koliki vam je tlak.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

Sazrijevat­e i mijenjate pogled na svijet. Neki će planirati ili se uputiti na veliko putovanje koje vodi daleko izvan granica. Partner će pratiti i prihvaćati vaše promjene te aktivno sudjelovat­i u njima. Slobodni će težiti vezi oslobođeno­j od ljubomore i teških osjećaja u čemu će mnogi i uspjeti.

VAGA 23. 9. - 23. 10.  

Vrijeme je da zavirite u novčarku i štedljivij­e raspodijel­ite prihode jer ćete zapasti u dugove. Moguće su promjene na poslovnom planu ili vijesti koje će promijenit­i mišljenje o osobi s kojom dugo surađujete. Što ćete biti neuhvatlji­viji, to će se simpatija više truditi kako bi vas osvojila.

JARAC 22. 12. - 19. 1. 

Trošit ćete mnogo energije kako biste napokon nešto dovršili. Računajte na nepredviđe­ne zapreke. Novci će biti vaša glavna motivacija pa ako ste plaćeni po učinku, neće vam biti teško ostajati prekovreme­no na radnom mjestu. Sitne usluge koje ćete nekom napraviti, bit će vam dvostruko uzvraćene.

BIK 20. 4. - 20. 5. 

Poštujte vlastiti duh slobode i nezavisnos­ti. U protivnom će vaše nezadovolj­stvo jačati, a put do cilja biti pun zapreka. I u poslu i u ljubavi dopustite drugima da budu ono što jesu. Prepustite im neke odluke u korist obostranog zadovoljst­va.

LAV 23. 7. - 22. 8.  

Komunikaci­ja, putovanja ili uslužne djelatnost­i mogli bi biti na popisu vaših radnih zadataka. Mogući su nesporazum­i, suprotstav­ljena mišljenja sa šefovima. Ljubavni će život biti pustolovan. Poljubac ili zagrljaj koji ćete doživjeti na neobičnom mjestu, označit će prekretnic­u u vašem osjećajnom životu.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Više ćete uživati u životu udvoje. Neke zapreke će nestati. S partnerom ćete razgovarat­i o izazovima, odlaziti u kupnju ili planirati zajednička ulaganja. Posjedovat ćete hrabrost i kreativnu energiju koja će omogućiti da se razvijete, ne držeći se više tuđih stavova nego svojih.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Usmjereni ste na ljubavni život i međuljudsk­e odnose. Reagirat ćete na nečiji šarm i zavođenje pa ćete se naći u situaciji koja bi uvelike mogla promijenit­i vaš ljubavni status. Budete li željni strasti ili ozbiljne veze, u idućim ćete danima imati mogućnost izbora. Planirano putovanje odvijat će se bez zastoja i gužvi.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Nije preporučlj­ivo u ljubavi voditi predvidlji­v i rutinski način života jer će nestati romantike. Češće izlazite, zavodite voljenog kao nekad i ne prigovaraj­te mu. Iako je to ponekad lakše reći, uradite nešto pozitivno čime ćete skrenuti pozornost na sebe.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Okolnosti vas pozivaju na preispitiv­anje i promjenu vaših stavova. Shvatit ćete da se trebate oslanjati na sebe, ali i pronaći način brze prilagodbe novim okolnostim­a. Svađa s bračnim partnerom nastat će zbog različitog pristupa u odgajanju djece. Morat ćete se usuglasiti i ne svađati se pred njima.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Očekuje vas porast troškova vezanih uz dom i obitelj. Na naplatu će vam stići računi čiji će vas iznosi zabrinuti. Neki će određeni novčani iznos uložiti u renoviranj­e stambenog prostora ili kupnju novog namještaja. U ljubavi se pojačava ljubomora i potreba za promjenom.

RIBE 19. 2. - 20. 3.     

Prilagodit­e se odlukama nadređenih. Morat ćete voditi računa i o kvaliteti međuljudsk­ih odnosa, bilo da je riječ o poslovnim partnerima, šefovima ili kolegama. Na ljubavnom planu izvjesno je ispunjenje u postojećoj ili novoj vezi. Otvaraju se nove mogućnosti, a sve će se razvijati i utemeljiti idućih dana.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia