24sata

Pejaković iz Los Angelesa: Hoću ženu iz Hrvatske!

SUPERTALEN­T Ron Hosley nam priznaje da ima ‘balkansku groznicu’. U SAD-u najviše voli izlaziti u bugarske klubove...

- Piše: LUCIJA PTIČAR

U Hrvatskoj sam prvi put bio prošle godine, obišao sam Split, otoke i Zagreb. Volim ovaj dio svijeta jer su ljudi izrazito prijateljs­ki nastrojeni, a i kultura vam je stvarno posebna. Uvijek se rado vraćam ovdje, priča nam s osmijehom Ron Hosley iz Los Angelesa, koji je u nedjelju oduševio na “Supertalen­tu”.

Ovaj mladić rodom iz Los Angelesa priznaje nam da ima “balkan fever” i da mu nigdje na svijetu nije lijepo kao kad dođe u naš mali kutak svemira.

- Volim vaše pjevače stare škole. Idoli su mi Toma Zdravković, Kićo Slabinac, Zlatko Pejaković i pokojni Šaban Šaulić. Imaju predivne pjesme - priča nam Ron, koji se u Hrvatskoj predstavio izvedbom Pejakoviće­ve “Ove noći jedna žena”. A kad su žene u pitanju, Ron je još slobodan i bilo bi mu drago da se skrasi uz neku Hrvaticu...

- Cijenim inteligenc­iju kod žena, a to vaše dame imaju. Ne želim nekoga tko će samo slagati sa mnom. Draže su mi djevojke koje samostalno razmišljaj­u i s kojom ću ulaziti u rasprave. O ljepoti neću posebno pričati jer sve je jasno. A uz to su i šarmantne - nastavlja nam s pričom Amerikanac. A osim “stare škole”, mladom Ronu nisu ništa manje dragi ni laki zvuci turbofolka.

- Mislim da bi se ta glazba jako svidjela Amerikanci­ma, samo da je čuju. Pjesme su lako pamtljive, imaju energičnu glazbenu pozadinu te su egzotične. Vodio sam obitelj u bugarski noćni klub u New Yorku. Tamo se pušta turbofolk i svima se dopalo - kaže nam za kraj priče simpatični Ron.

 ??  ??
 ??  ?? Amerikanac je u ‘Supertalen­tu’ oduševio žiri, posebno Šuputicu
Amerikanac je u ‘Supertalen­tu’ oduševio žiri, posebno Šuputicu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia