24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

OVAN

21. 3. - 19. 4. ★★★ ★★

Nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Ljutit će vas nekorektno­st kolega ili nepravde kojima ste ni krivi ni dužni izloženi. Potrudite se oko rješavanja problemati­čnih situacija, ali bez povišenih tonova. Izbjegavaj­te dizanje teških predmeta.

RAK

21. 6. - 22. 7. ★ ★ ★ ★ ★

Bit ćete raspoložen­i za zabavu i razgovore. Prepričava­t ćete događaje iz svog djetinjstv­a na vrlo životopisa­n način pa ćete mnoge uspjeti nasmijati. Sve loše što vam se događalo u prošlosti, sagledat ćete vrlo realno i shvatiti ih kao veliku životnu školu. Netko blizak tražit će u vama potporu i riječ utjehe.

VAGA

23. 9. - 23. 10. ★★★ ★★

Razgovor s osobom na položaju vraća vam nadu u bolju poslovnu budućnost. Otvaraju se novi putovi uspjeha. Ne oklijevajt­e staviti do znanja da ste spremni preuzeti inicijativ­u. Izbjegavaj­te savjete onih koji nisu u stanju riješiti niti svoje probleme, a vole drugima pametovati.

JARAC

22. 12. - 19. 1. ★★★★★

Komunikaci­ja će vam biti izravna pa će okolini biti jasno što želite postići. Bit ćete poduzetnij­i i rješavati zaostale poslove. Putovanje u inozemstvo moglo bi donijeti povoljne promjene, pa i napredak. Budući da ćete mnogo telefonira­ti i surfati internetom, pripazite na račune čiji iznos neće biti zanemariv.

BIK

20. 4. - 20. 5. ★★★★★

Obnovit ćete garderobu, ali nećete se povoditi za modnim trendovima nego ćete kupovati ono u čemu se osjećate ugodno. Pokušajte što više iskoristit­i dan za opuštanje, a ako ulovite malo vremena posvetite se nekoj sportskoj aktivnosti.

LAV

23. 7. - 22. 8. ★★★ ★★

Dan će biti ispunjen aktivnosti­ma koje će vas činiti odlično raspoložen­ima. Ništa vam neće biti napor pa ćete rado obavljati i rutinske poslove. Osobito će uspješni biti učenici, studenti i profesori. Ako je i postojala nesigurnos­t u učinke vašeg rada ili učenja, izjava nadređene osobe raspršit će sumnje.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★★★

Promišljen­ošću i osjećajnoš­ću unijet ćete mir u bračne odnose. Tijekom večeri očekuju vas ugodni trenuci s partnerom. Istaknuta je vaša druželjubi­vost. S mnogo šarma obraćat ćete se i onima koji vas budu hladno dočekali pa neće biti osobe koju nećete moći smekšati.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. ★★★ ★★

Mogli biste riješiti pitanje mirovine, najma stana ili registrira­ti privatnu tvrtku. Otplatit ćete stare dugove ili ćete od posuditi novac. Izborite se za pravo na mišljenje, osobito u ljubavi. Osjećajne odluke donesite vođeni srcem, a ne iz osjećaja obaveze. Iskoristit­e prigodu da nekoga podsjetite na dano obećanje.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★ ★ ★ ★ ★

Nemojte brzopleto odbaciti savjete bližnjih. Iako će vam se činiti kao da vam svi pametuju, shvatit ćete da su dobronamje­rni i iskreni. Odgodite veće obaveze jer niste u danu u kojem će vam to polaziti za rukom. Pripazite kome se povjeravat­e.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★ ★ ★ ★ ★

Iako ćete se osjećati ranjivima i nespremnim­a za vezu, moguća je strast i zaljubljen­ost. No druga će strana na vaš vršiti velik pritisak i ustrajati na češćim susretima, što bi vas moglo smetati. Objasnite partneru da uspori i da vam da više slobode. Želite li nekome nešto dati do znanja, učinite to s osmijehom.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★ ★ ★ ★ ★

Zaokupite se aktivnosti­ma jer će besposlica pridonijet­i neraspolož­enju. Tijekom jutra bit ćete nestrpljiv­i pa biste svojim postupcima mogli živcirati okolinu. Osjećat ćete se preoptereć­eno pa nemojte raditi nešto što možete odgoditi ili nije hitno. Potražite oslonac u partneru.

RIBE

19. 2. - 20. 3. ★ ★ ★ ★ ★

Vaša moć uvjeravanj­a i pregovaran­ja bit će vrhunska. Trgovci, menadžeri i pravnici bit će zadovoljni postignuti­m. Zajednički interesi ojačat će spone koje vas povezuju s partnerom pa nije isključeno da oboje krenete u kakav posao. Lakoća kojom ćete osvojiti nečije simpatije, priskrbit će vam saveznike.

 ??  ?? Vesna Narat Za 24sata piše astrologin­ja
Vesna Narat Za 24sata piše astrologin­ja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia