24sata

‘NEĆU STARU CURU ZA MOJEG MANEKENA...’

BORBA ZA MODELA Za Josipom Kotlarom poludjele su sve generacije, ali mama Suzana pažljivo bira buduću snahu. Želi samo najbolje za sina

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Iako se emisija zove “Ženim sina”, svima je za oko “zapela” majka studenta kineziolog­ije i manekena Josipa Kotlara (27), Suzana Dragoslavi­ć. Već u prvoj emisiji Suzana je privukla pozornost zbog iskrenosti i savjeta koje je dala sinu prilikom upoznavanj­a djevojaka, a prije

ulaska u show dobro je razmislila žele li se ona i Josip pojaviti pred kamerama.

- Gledala sam koje loše stvari nosi show ‘Ženim sina’. Nisam željela da me osuđuju u mjestu iz kojeg dolazim - rekla je Zadranka Suzana. Sinu je savjetoval­a da ne ide za izgledom jer je prolazan, nego za osobinama, a o realityju nije imala predrasude. - Svaki show može biti ili loš ili dobar. Trudili smo se da budemo na nivou. Došli smo steći prijateljs­tva, prije nego ljubav - iskreno nam je rekla Suzana. U početku je bila prilično stroga i postavljal­a je škakljiva pitanja kandidatki­njama koje su se došle boriti za srce njezina Josipa. - Bila sam pažljiva, uvijek sam. Ne mogu raditi klauna od sebe kaže Suzana. Jedna od natjecatel­jica u showu, Tihana, “otpala” je odmah nakon upoznavanj­a. Problem je bila velika razlika u godinama, zbog koje Josip s njom nije pronašao ni jednu zajedničku temu.

- Prerano se rodio, samo to - komentiral­a je tad Tihana i napustila show. Majka Suzana iskreno je rekla da je Tihana zbog godina ispala iz natjecanja. - Ne bi mi bilo pravo da Josip dovede dosta stariju ženu u kuću - kaže majka, koja sinu ipak ne bi zabranila da bude s nekom djevojkom ako mu se jako sviđa. Nekoliko djevojaka iz showa će ostati u sjećanju Suzani, a iako je snimanje showa završilo, ona se i dalje čuje s finalistic­ama koje su joj se svidjele.

 ??  ?? ŠTO MISLIŠ O GOSPOĐI TIHANI? JE LI ONA PRAVA
ZA MENE?
ŠTO MISLIŠ O GOSPOĐI TIHANI? JE LI ONA PRAVA ZA MENE?
 ??  ?? PA SKORO SMO ISTO GODIŠTE. MOŽE LI ONA IMATI
DJECE? NAKON RAZGOVORA S KANDIDATKI­NJAMA, JOSIP JE IPAK POSLUŠAO MAMINE SAVJETE.
TAMAN SAM ZA NJEGA, IMAM 18 GODINA.
PA SKORO SMO ISTO GODIŠTE. MOŽE LI ONA IMATI DJECE? NAKON RAZGOVORA S KANDIDATKI­NJAMA, JOSIP JE IPAK POSLUŠAO MAMINE SAVJETE. TAMAN SAM ZA NJEGA, IMAM 18 GODINA.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia