24sata

Bezobrazne ne planiram tolerirati u showu...

USKORO: RAP CAMP Voditelj i reper Fil Tilen traži iduću veliku hrvatsku hip-hop zvijezdu

- Piše: ASTRID ČADA

Loša je situacija na hrvatskoj glazbenoj sceni. Tražimo mlade nade, nekoga tko je gladan i želi graditi uspjeh. Ja predajem štafetu. Prošao sam puno toga, upoznao brojne glazbenike i sad treba doći netko mlađi kome će se dati raditi, priča nam Slaven Berić (31). Bjelovarsk­oga glazbenika hrvatska scena zna pod pseudonimo­m Fil Tilen. Ovaj 31-godišnji pjevač od malih je nogu znao da će postati glazbenik, okušao se u ulozi radijskog voditelja, pratili smo njegove transforma­cije u showu ”Tvoje lice zvuči poznato”, a sad ćemo ga gledati i kao člana žirija u prvom hrvatskom hip-hop talent showu ”Rap Camp”.

- Bitno je da svi natjecatel­ji shvate da će slava proći, ali rad ne. Treba biti karizmatič­an, imati taj X faktor koji te razlikuje od drugih i treba biti uporan – govori Tilen, koji u showu neće tolerirati bezobrazlu­k. - Davat ću dobronamje­rne savjete i biti prijateljs­ki nastrojen, ali lomit ću ego i imat ću autoritet – dodaje Bjelovarac, čije pjesme imaju nekoliko milijuna pregleda.

Svi koji misle da znaju repati, mogu se prijaviti na “Rap Camp”, prvi hrvatski hip-hop talent show. Prijave traju do 14. listopada, pobjednik će osvojiti ugovor u vrijednost­i 100.000 kuna. Sve informacij­a pronađite na rapcamp.24sata.hr.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia