24sata

‘Isplati se čitati 24sata i slati nagradne kupone’

SRETNI DOBITNICI U veljači je čitateljic­a Karmela Borovina osvojila Fiat crossover 500X, a u travnju je Edi Dežmalj dobio fantastičn­i Seat Tarraco

- Piše: STELA TUĐAN

Ovo je prekrasan dan. Zaista nemam riječi. O ovakvom automobilu sam mogao samo sanjati, govorio je uzbuđeni Edi Dežmalj iz Posedarja pored Zadra na primopreda­ji Seat Tarraca u svibnju.

Sretni dobitnik automobil je u nagradnoj igri osvojio u travnju. Njegovu kuvertu izvukao je pjevač Jure Brkljača.

- Ne mogu vjerovati. Među više od 14.000 kuverti Jure je izvukao baš moju. Znači da stvarno imam sreće - rekao je kad smo ga nazvali i obavijesti­li da je osvojio automobil.

MISLIO DA GA ZEZAJU

- Bio sam uvjeren da me netko zeza. Ali onda sam se pitao, pa tko bi znao da igram nagradne igre - pričao je tad.

Dodao je kako mu je cijeli dan zvonio telefon, na koji su stizale čestitke. Njegova obitelj godinama igra nagradne igre, a ovo im je bila prva nagrada u životu. Na primopreda­ju u Zagreb stigao je sa svojim, kako je rekao, budućim zetom. Kad je vidio automobil, bio je oduševljen. Ispričao je kako je do tada imao vozilo staro više od 20 godina.

- Imam auto, ali novi Seat sigurno neću prodati. Sreća se ne prodaje. Koristit ćemo ga svi, cijela obitelj. Prodat ćemo ga samo ako ‘zagusti’ - zaključuje.

SRETNA KUVERTA I DATUM

Kad smo ga pitali sviđa li mu se boja, Edi je rekao kako mu to nije važno. Dodao je kako će i dalje slati nagradne kupone jer se, kako kaže, zaista isplati. U veljači je Fiat crossover 500X osvojila Karmela Borovina, a njenu kuvertu izvukla je pjevačica Ivana Kindl.

- Mislim da mi je kuverta donijela sreću, ali i datum izvlačenja, koji je vrlo važan za mene - rekla je zadovoljna čitateljic­a 24sata, kojoj je automobil prva nagrada u životu.

- Baš mi izgleda lijepo. Nikad još nisam vidjela automobil u ovoj boji - kazala je dobitnica iz Stubičkih Toplica. Na primopreda­ju u veljači stigla je u pratnji sestrične i njezina supruga. - Presretni smo što je Karmela osvojila automobil - rekli su.

 ??  ?? Edi iz Posedarja kaže
da njegova obitelj godinama šalje kupone
Edi iz Posedarja kaže da njegova obitelj godinama šalje kupone
 ??  ?? Karmela iz Stubičkih Toplica tvrdi da joj je sreću donio datum
Karmela iz Stubičkih Toplica tvrdi da joj je sreću donio datum

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia