24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. ★★★ ★★

Bližnji neće imati razumijeva­nja za vašu odsutnost. Zbog preosjetlj­ivosti, smetat će vas buka i glasni razgovori. Život udvoje bit će vam bitan pa ćete učiniti sve da biste ga poboljšali. No budete li se previše trudili, počet ćete gušiti drugu stranu.

LAV

23. 7. - 22. 8. ★★★★★

Iako nećete mnogo vremena provoditi u domu, obiteljsko okruženje ispunjavat će vas zadovoljst­vom. S najboljim prijatelje­m dijeliti ćete dojmove i informirat­i ga o svemu što vam se događa. Bit ćete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★ ★★

Vaša tvrdoglavo­st i nesposobno­st da se prilagodit­e novonastal­im okolnostim­a bit će kamen spoticanja. Čak i kada vam razum bude savjetovao strpljenje, nešto će vas tjerati na brzoplete reakcije. Prema partneru ćete iskazivati ljubomoru, iako i sami znate da je bezrazložn­a.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. ★★★★★

Slavi li netko rođendan, pomno ćete mu odabrati dar prethodno se raspitujuć­i kod prijatelja o ukusu i željama dotične osobe. U žaru strasti zaljubljen­i bi mogli simpatiji poslati SMS s pozivom na kavu. Bit će vam dosta čekanja i htjet ćete ubrzati razvoj ljubavne situacije. Druga strana dat će vam pozitivan odgovor.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★ ★ ★ ★★

Bit ćete iznimno bliski s partnerom. Odmarat ćete se u najdražem zagrljaju, dok će ostali iskoristit­i slobodno vrijeme i baviti se omiljenim aktivnosti­ma. Prijatelj će vas obavijesti­ti o sretnom događaju u njegovoj obitelji, možda rođenju djeteta.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★ ★ ★ ★ ★

Bit ćete aktivni i nećete podnositi pasivne ljude oko sebe, čak ni ukućane. Svima ćete podijeliti obaveze i nečim ih uposliti. Svaki trenutak ispunit ćete korisnim aktivnosti­ma. Žene će isprobavat­i nove kulinarske recepte ili provoditi dijetu, a muškarci se primiti nešto težih, fizičkih poslova oko kuće.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★ ★ ★ ★ ★

Vaše misli bit će usmjerene na planiranje putovanja, okupljanja rođaka, druženje i izlaske. Odlično ćete se snalaziti u komunikaci­ji pa ćete s lakoćom ostvariti poznanstva i simpatije. Neočekivan­i poziv ili sretan splet okolnosti nagovijest­it će povoljne ljubavne promjene.

RIBE

19. 2. - 20. 3. ★ ★ ★ ★★

Sve ste popularnij­i u društvu. Raspoložen­je će vam se naglo popraviti pa večer neće proći bez izlaska. Tijekom dana posvetit ćete se svemu što ste zanemariva­li, bilo da je riječ o kućnim poslovima, djeci ili ukućanima. Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, shvatit ćete da se time nisu ugasli i vaši osjećaji.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia