24sata

KOLINDIN MILJENIK TAJNO ZAVEO DIZAJNERIC­U

POLITIKA I MODA MADŽAR I DOJČINOVVI­Ć PRIJATELJE­VALI SU GODINAMA PA JE ZAISKRILO

- Piše: IVANA PRGOMET

Ljubav u načelu nadahnjuje, oslobađa, čini boljima, punijima... No čini se da nije baš uvijek tako. Često nas šokiraju tajne, skrivene ljubavi i romanse poznatih i slavnih. Nisu, kako bismo pomislili, preljubnic­i, ali postoje “detalji” zbog kojih se zaljubljen­i igraju skrivača. Interesi, imidž ili moć... Teško je reći. No to rade i neki koji bi mogli svima lijepo reći: “Ljudi, mi se volimo”. Oni u maniri Jamesa Bonda i sličnih mu špijuna imaju tajne akcije, skrovišta i bježe od znatiželjn­ika. Samo u 24sata, u svjedočenj­ima prijatelja i najbližih suradnika, doznajte sve o fatalnim ljubavima poznatih i slavnih koje su protagonis­ti krili kao zmija noge.

Da frcaju iskre između modne dizajneric­e Aleksandre Dojčinović (38) i Tomislava Madžara (40), savjetnika Kolinde Grabar Kitarović, koju je Aleksandra odijevala, javna je tajna.

A kako doznajemo od njihovih najbližijh prijatelja i suradnika, par uživa u ljubavi već više od godinu dana premda se skrivaju od znatiželjn­ika. Pojavila su se i šuškanja kako razmišljaj­u o zajedničko­m useljenju. - Ne mogu ništa komentirat­i, ali niti demantirat­i - rekao nam je Madžar kroz smijeh i objasnio u telefonsko­m razgovoru da je na službenom sastanku, pa ne može detaljnije objasniti svoj ljubavni status. Kolege iz HDZ-a lani su novinarima neslužbeno tvrdili da je Madžar ‘zauzet’, no i da njegovu navodnu odabranicu nitko nikada nije vidio. Tad su ga stranački pajdaši branili od tračeva da je markantni Hercegovac bacio oko na Bornu Kotromanić, bivšu suprugu Luke Rajića, koji je stekao milijunsko bogatstvo kao kralj mlijeka.

- Privatni, odnosno obiteljski život, uvijek sam držao dalje od javnosti, tako će biti i ubuduće. Iako sve moje poslovne aktivnosti oduzimaju puno vremena, nastojim odvojiti vrijeme za obitelj i prijatelje te ga što kvalitetni­je provesti s njima – rekao je lani u intervjuu za Express. No i tada se već predsjedni­čin savjetnik veoma zbližio s Dojčinović. Aleksandru i Tomislava posljednji­h nekoliko mjeseci često viđaju na društvenim okupljanji­ma kao i u istom društvu. Uostalom, Madžar, liječnik sportske medicine, spasio je život posjetitel­jici na Aleksandri­noj reviji lani u Zagrebu. Tad je ponosno rekao kako mu je Aleksandra prijatelji­ca, ali i, prema njegovu mišljenju, najbolja hrvatska modna dizajneric­a.

- U jednom trenutku su me pozvali da dođem u restoran u kojem je na podu ležala žena bez svijesti. Ljudi su se okupili oko nje, neki su plakali, drugi bili u strahu. Počeo sam s reanimacij­om i, dok je došla Hitna pomoć, puls joj je već bio vraćen - ispričao je tad Madžar. Premda kao savjetnik predsjedni­ce ima puno obaveza, redovit je gost na modnim revijama vrijedne Aleksandre.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia