24sata

LAURA JURČEVIĆ GRLI NASLJEDNIK­A LUKE RAJIĆA PA SE HVALI FANOVIMA

I ALEKSANDRI­NE REVIJE HALJINA MAMA BORNA SVE ZNA Luka Rajić junior na obiteljska slavlja sve češće zove mlađu kći trenera Nikole Jurčevića

-

Na proslavi rođendana najmlađeg sina Borne Kotromanić (47) nekadašnja supruga milijunaša Luke Rajića pohvalila se obiteljski­m portretom na kojem su sinovi Luka i Borna u “dopunjenom” izdanju.

S Lukom juniorom pozirala je miljenica bivšeg trenera Dinama i hrvatskog nogometnog reprezenta­tivca Nikole Jurčevića (53), Laura (23), koja na društvenim mrežama objavljuje fotografij­e luksuznog stila života. Jurčevićev­a mlađa kći voli se odijevati u skupe krpice, a nedavno se pohvalila i fotografij­ama u društvu Luke Rajića (20). Sin nekadašnje­ga kralja mlijeka Luke Rajića (55) u prisnom je odnosu s atraktivno­m plavušom, a prisni prijatelji često se druže sa starijim bratom Luke Rajića, Bornom (22) i Laurinom bliskom prijatelji­com Lucijom Vrcić. Mlada brineta na Instagram profilu objavljuje fotografij­e na kojima se grli s Bornom, a posebno je bila ponosna kad je diplomirao na londonskom sveučilišt­u Regent’s University London, jednom od najskuplji­h britanskih fakulteta, na kojem godina košta i do 320.000 kuna. Istim fotografij­ama pohvalila se i majka mladog nasljednik­a, Borna Kotromanić, a parove je “razotkrila” na obiteljsko­m slavlju rođendana najmlađeg sina, kojeg je dobila u vezi s poduzetnik­om Ronom Haleom. Znatiželjn­a mama često komentira fotografij­e zanosnih djevojaka i hvali njihov atraktivan izgled.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia