24sata

‘ČUDIM SE SHOWU KAO PURA GLISTI...’

NOVA SEZONA Nakon ‘Svlačionic­e’, ‘Mjenjačnic­e’, ‘Koledžicom po svijetu’ i ‘Hrvatskih velikana’, naš veliki šoumen Robert Knjaz gledatelje će ‘počastiti’ najluđim svjetskim feštama...

- Piše: MISLAV BOSANČIĆ

Zabavljač Robert Knjaz (48) priredio je novu sezonu serijala “Najluđe svjetske fešte”, koji u nedjelju, 13. listopada, kreće s emitiranje­m na HRT-u. Knjaz će tako gledatelje nasmijati do suza, ostaviti ih u potpunom šoku i istovremen­o slavne ličnosti nagovoriti na nezamisliv­e pothvate.

Voditelju je bilo teško izdvojiti najzanimlj­iviju anegdotu sa snimanja.

- Kad snimaš devet najluđih svjetskih fešti, iskreno mogu reći da smo se svakoj od njih čudio kao pura glisti! Od američke izjedačke lige, gdje čovjek moje građe pojede 84 sendviča ili 104 hamburgera u samo osam minuta, preko preskakanj­a beba i ljudskih tornjeva u Španjolsko­j, do utrke sa ženama na ramenima u Finskoj, na koju smo vodili Davida

Skoku da kroz ledenu

PROŠAO OSAM ZEMALJA

vodu sprinta s Ivankom Mazurkijev­ić oko vrata priča nam Knjaz i odmah nastavlja:

- A meni je zakon prva epizoda, u kojoj se, osim ludim bradama i brkovima, bavimo mojom vječitom ljubavlju - fudbalerka­ma! - iskren je voditelj.

Otkrio nam je i koja bi fešta iz druge sezona serijala bila po mjeri prosječnog Hrvata koji bi se s društvom želio provesti uoči vjenčanja. - Prije svega festival jedenja kopriva u Engleskoj, ali sirovih! I to golim jezikom, naravno… Ako to prežive, mogu se okušati u ljudskim tornjevima koje u Španjolsko­j grade svojim tijelima do visine od deset katova. Ako se ne sruše, za nagradu si mogu priuštiti Dan svetog Patrika, koji smo snimali u Dublinu, ali neka obavezno ponesu dvije jetre. Nakon takve momačke večeri mogu slobodno obući crveni plašt i gaće preko hlača kao Superman - poručio je. Najviše mu se sviđa što gledatelji njegove emisije mogu sve te fešte proživjeti iz udobnosti svog naslonjača.

- To je neprocjenj­ivo - zaključio je Robert.

‘ZAMISLITE NAŠU VLADU S FRIZUROM TIPA FUDBALERKA. KAKO BI SVIJET BIO ZABAVNO MJESTO’

 ??  ?? Novu sezonu Knjaz je snimao u SAD-u, Irskoj, Italiji, Finskoj...
Knjaz ima kreativne ideje
Novu sezonu Knjaz je snimao u SAD-u, Irskoj, Italiji, Finskoj... Knjaz ima kreativne ideje
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia