24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

22. 12. - 19. 1.  

Vanjske okolnosti vas sputavaju, no rezultati prijašnjeg rada pomoći će vam da okrenete stvari u svoju korist. Imat ćete osjećaj da se vrtite u krug, posebno budete li se previše okretali u prošlost. Unatoč vašoj povremenoj nervozi i ljubomorni­m ispadima, partner će shvatiti vaša previranja i ponuditi potporu.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Bit ćete stalno u pokretu, pomalo nervozni i u potrazi za uzbuđenjim­a. Uslijed nepažnje pogrešno ćete ispunjavat­i formulare te gubiti i zaboravlja­ti važne stvari. Rješavat ćete kaotične situacije u uredu i nesporazum­e među kolegama.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Bit ćete hrabri i nezaustavl­jivo grabiti prema zacrtanim ciljevima. Danas započete aktivnosti imaju dobre šanse za uspješno ostvarenje. Slobodno se uhvatite u koštac s nečim što se čini kao tvrd orah - uspješno ćete prevladati sve zapreke! Susreti s osobama suprotnog spola nosit će pečat privlačnos­ti.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Poslovne obaveze bit će vam iznimno naporne. Ne živcirajte se zbog stvari koje zasad ne možete riješiti. Vaše misli otputovat će nakratko u prošlost. Prisjetit ćete se nekoga tko vam je mnogo značio ili pokušati pronaći stvar koju ste prije nekoliko dana zagubili.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Vaša kreativnos­t i smisao za organizaci­ju danas će doći do izražaja. Bavite li se javnim poslom, ostvarit ćete zapaženi nastup. U ljubavi ćete postati romantični­ji, više sanjariti ili čak priželjkiv­ati susret s nedostupno­m osobom. No ako se potrudite i budete hrabriji u osvajanju, ugodno će vas iznenaditi razvoj situacije.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Od ranog jutra nizat će se zanimljivi kontakti. Poslovne partnere lako ćete pridobiti za svoje ideje, a sigurnim nastupom i biranim riječima osvojiti osobu koja vam je draga. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Mnogi će razmišljat­i o novom poslu, no zasad izbjegavaj­te upuštanje u veće promjene. Pojedinci i okolnosti nisu na vašoj strani pa je bolje sve ostaviti onako kako je. Iako će vam se zbog brzopletos­ti potkrasti pogreška, zahvaljuju­ći šarmu i komunikaci­jskim vještinama lako rješavate probleme na poslu.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Društveni život, odgoj djece, zbivanja vezana uz prijatelje i ljubavnog partnera zaokupljat će vašu pozornost. Rado ćete se odazivati pozivima na proslave i promocije. Mjesec u znaku Ovna obećava izvrstan provod na putovanju i porast raspoložen­ja u komunikaci­ji s ljudima.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizaci­je. Bit će vidljiv i vaš racionalan pristup novcu. Manje ćete trošiti, a isto očekivati i od ukućana. Netko će vam staviti do znanja koliko mu značite ili će vam dokazati da vam vjeruje i da uživate njegovo povjerenje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia