24sata

Zgodni nogom izabrali pozna

ĆORLUKA JE UPOZNAO FRANKU NA ZRĆ

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Fotografij­a iz 2012. godine kako Vedran Ćorluka (33) u naručju nosi Franku Batelić (27) otkrila je još jedan sportsko-estradni par. Taj je slučajan susret u jednom od klubova na Zrću za njih postao sudbonosni.

Bivši hrvatski reprezenta­tivac slovio je kao najpoželjn­iji neženja, a nakon veza s Ivom Buzov i Lanom Gadžom Čermak, i kao nemirna duha. Kojeg je Franka uspjela ukrotiti. Šest godina kasnije vjenčali su se u Istri, a nedavno objavili i kako čekaju svoje prvo dijete.

- Veze na daljinu su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka tada i ‘pogodila’. Čarli ju je uskoro pozvao k sebi u Moskvu i Franka je otišla u posjet. I onda se vratila u Zagreb. Pa opet Moskva, pa opet Zagreb, Moskva, Zagreb...

Ubrzo je upoznala njegove roditelje, zavoljela nogomet, Čarli joj je kuhao, Tottenham, zbog uloge u hit mjuziklu “Once” na londonskom West Endu. Bivši nogometaš volio je doći na predstave, a navodno je ljubav planula nakon jedne od predstava. Pričalo se tada da se glumica sprema u Ameriku, no odustala je zbog novog muškarca u životu.

- Niko je velika podrška u svemu - rekla je Zrinka.

I danas ih se može rijetko vidjeti zajedno, uglavnom je to nakon kazališnih predstava u kojima Cvitešić igra. Tako je bilo i kada se spremala za “Tko pjeva zlo ne misli” u zagrebačko­m HNK. Niko je tada bio u Glasgowu, pa je Zrinka živjela na relaciji Glasgow - London Zagreb. - Treba se samo dobro organizira­ti i onda ništa nije teško - rekla je tada glumica. Prošle zime sretni su se družili s Nikinom Loree na zagrebačko­m klizalištu, a Zrinkom su oduševljen­i i njegovi roditelji Elvira i Zlatko

Cico Kranjčar.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia