24sata

ISLAMOVIĆ NE SMIJE U KANADU

FANOVI RAZOČARANI Dijaspora u Kanadi radovala se Bijelom dugmetu, a dobili su, tvrde, koncert Gorana Bregovića i njegovih trubača

- Piše: BRUNO PUŠIĆ

Alen Islamović (62) propustio je dva koncerta Bijelog dugmeta na turneji u Kanadi, a za sve je kriva viza koju nije dobio. Fanovi su razočarani, a neki žele i povrat novca te misle da su prevareni zamjenom.

Dva rasprodana koncerta benda, još otkako su najavljena mnogobrojn­oj ex-yu dijaspori u toj zemlji, postala su hit događanje. Tražila se karta više, a obožavatel­ji benda očekivali su, kako je bilo i najavljiva­no, gledati Bregu, Tifu i Alena. Međutim bosanskohe­rcegovački pjevač zbog problema s vizom nije mogao poletjeti s ostalim članovima. Fanovima benda obratio se videom na Facebooku kako bi objasnio što se ustvari događa te se svima ispričao. - Žao mi je, nismo bili dovoljno dobro informiran­i i organizira­ni. Danas živimo u svijetu u kojem je nekima omogućeno da tako lako putuju i obavljaju svoje poslove, a nekima se otežava i brani - požalio se vidno razočarani Alen. Iako Islamović nije otputovao s bendom, ‘dugmići’ su svejedno nastupili, ali i mnoge razočarali. Čini se da je Islamoviće­v izostanak promijenio koncept njihovog nastupa. Mnogi obožavatel­ji smatraju da su prevareni zbog postave koju su vidjeli, a koju su opisali kao ‘Goran Bregović i trubači’. Zamjera dijaspora Bregoviću i to što su došli na rock koncert, a dobili nešto sasvim drugo. Koncert je, pišu posjetitel­ji, kasnio dva sata, a sastav na pozornici nije uopće izvodio pjesme Bijelog dugmeta.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia