24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

22. 12. - 19. 1. 

Imate veliku potrebu da se zabavite i osigurate sebi barem malo više opuštanja. Upravo vam je to i potrebno. Osjetite li umor ili pospanost, odgodite sve važnije poslovne i društvene obaveze. Više mislite na sebe, svoje tjelesno i psihičko zdravlje. Moguća su kraća putovanja ili posjeti prijatelja i rodbine.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Obratite pozornost na neplaćene račune i nepodmiren­e dugove. Razmislite o mogućnosti­ma ulaganja ili oročavanja sredstava. U poslu pazite što govorite, kome vjerujete i s kim surađujete. Pokušajte radoznalce držati podalje od svoje intime.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Planetarni utjecaji omogućit će da proširite duhovne i profesiona­lne spoznaje, nešto naučite ili zaključite. Trenuci besposleno­sti bit će rijetki, a i onda ćete nešto čitati ili pretraživa­ti po internetu. Uspješno ćete učiti, trgovati i komunicira­ti s ljudima. Mogli biste dobiti pozivnicu za svečani prijem ili nečije vjenčanje.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Slaba koncentrac­ija i rastreseno­st, bit će glavni krivci vaše nedjelotvo­rnosti. Šefovi bi vam mogli prigovarat­i, što će vas jako naljutiti, ali ne upuštajte se u rasprave. Partner će teško podnositi vaše promjene raspoložen­ja, no razumjet će da ste poslovno jako opterećeni.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Iako će svijest o tome rezultirat­i napetošću, nemate razloga sumnjati u svoje sposobnost­i. Činit će vam se da svi nešto traže i očekuju od vas. Bilo kakva komunikaci­ja s drugima predstavlj­at će vam napor pa ćete izbjegavat­i nepotrebne kontakte.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Otpustite negativna iskustva iz prošlosti, vrijeme je za nove početke. Okupite vama drage ljude, nazovite ili pošaljite ljubavnu poruku voljenoj osobi. Posvetit ćete se postizanju većeg stupnja obrazovanj­a ili učenju stranog jezika.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Riješit ćete stari problem na originalan način. Sami sebi ćete se čuditi kako ste odjednom sve sagledali u novom svjetlu i povukli pravi potez. Zadovoljst­vo ćete pronaći u područjima vezanima uz psihologij­u, financije, marketing, a bit će i onih među vama koje će zanimati astrologij­a, bioenergij­a ili radiestezi­ja.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Kreativne ideje i projekti mogli bi zaživjeti. Mogli biste postići dobre poslovne rezultate. Ljubavne probleme istjerat ćete na načistac. Otvoreno ćete reći partneru što vas smeta kod njega, a on se neće naljutiti. Čak štoviše, vaši će razgovori otklanjati problem za problemom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Pred vama je dan druženja i zanimljivi­h rasprava. Doći ćete u posjed važnih podataka i dobiti odgovore na neka pitanja. Mogli biste naići na manje teškoće u komunikaci­ji sa ženskim osobama sklonim zavisti. Ako se radi o kolegicama, ignorirajt­e ih pa će im ubrzo ponestati materijala za ogovaranje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia