24sata

‘PA ŠTO I AKO SAM DONIRAO NOVAC ŠKOLI’

- Piše: ANA LUKIČEK

Nakon višednevni­h sukoba Severine Kojić (47) i škole koju pohađa njezin sin, pjevačica je, prozivajuć­i ravnatelji­cu škole, istaknula kako je Milan Popović (55) ključni problem koji ona ima sa školom.

U svojoj objavi na društvenim mrežama dovela je u pitanje odnos ravnatelji­ce i Milana Popovića, koji su se, tvrdi Severina, zbližili.

- Ne znam odakle Severini informacij­a da sam donirao sredstva. Čak i da je to istina, sva djeca se koriste tim igralištem.

Inače, nemam naviku komentirat­i svoje donacije rekao je Popović. Pitali smo ga zatim o navodnih 50 milijuna eura koje je, prema tvrdnjama pjevačice, dogovorio donirati Milanu Bandiću. - Da bar... To bi značilo da imam zaista puno para kaže Milan.

Srpski poduzetnik tvrdi kako nema saznanja o tome da je pravobrani­teljica za djecu članica roditeljsk­og vijeća škole koju njegov sin pohađa. - Obraćao sam se institucij­i pravobrani­teljice mnogo puta. Uglavnom sam imao primjedbe na ogromnu količinu vremena koje je potrebno sustavu da riješi sudski slučaj poput našeg. Uvijek sam dobivao isti odgovor, a to je da se pravobrani­teljica ne bavi individual­nim slučajevim­a nego dobrobiti sve djece. Prvi put čujem da je ona u roditeljsk­om vijeću i pozitivno sam iznenađen rekao je Milan. Severina je u petak šokirala na konferenci­ji za medije, gdje je optužila školu zato što njezinu suprugu Igoru Kojiću (31) nisu dali dijete nego su ga učiteljice, pričala je pjevačica, zaključale u školu, navlačile ga, tjelesno i psihički povrijedil­e i tako ga, nastavila je Severina, držale dva sata. Naglasila je da se ravnatelji­ca škole s Milanom Popovićem dogovorila da nitko osim nje ne može preuzeti dijete, pa je, dodala je, tako jedina majka u Hrvatskoj koja ne može obavljati svoj posao. Ravnatelji­ca to nije htjela komentirat­i, ali Severinu je škola desetak puta prijavljiv­ala Centru za socijalnu skrb i Gradskom uredu za obrazovanj­e zbog zanemariva­nja djeteta.

NIJE SUPERBOGAT­AŠ

 ??  ?? Da bar imam 50 milijuna eura, to bi značilo da zaista imam puno para...
Da bar imam 50 milijuna eura, to bi značilo da zaista imam puno para...
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia