24sata

‘Nisam gledala kako snimka izgleda na TV-u’

ZABORAVILA JE Nekadašnja loto djevojka prije dvije godine za Novu TV radila je emisiju u kojoj su je hipnotizir­ali

- Piše: IVANA PRGOMET

U crnim štiklama, sa zaštitnom kacigom na glavi i u žutom prsluku, zagrebačka manekenka radila je na gradilištu. Kuhinjskim mikserom miješala je cement i zapjevala “kad se male ruke slože, sve se može”.

Za gablec je jela sendvič s majonezom i crvenim lukom. Kolegu je izazvala na obaranje ruku, u čemu je i pobijedila, ali uz pomoć obje ruke. Tina Katanić (35) bila je hipnotizir­ana kao sudionica novog showa “Zvijezde pod hipnozom”, koji je u subotu počeo na Novoj TV. - Nisam se gledala jer ne gledam TV - kratko nam je rekla Tina, koja tvrdi kako više ne želi biti u javnosti. Nije željela precizirat­i je li to njezina privremena ili konačna odluka.

- Ne trebam objašnjava­ti zašto sam se povukla rekla je Katanić. Miss sporta 2011., koja je godinama žarila i palila modnim pistama, iznenada se povukla nakon skandala u kojem se našla prije četiri godine. Naime, u javnost je tad procurio filmić na kojem se navodno ona našla, zbog čega je manekenka, kako je sama rekla, pala u depresiju i počela gubiti obline. Kako je rekla, trebalo joj je puno snage da se izvuče iz te faze. Onaj koji joj je pomogao da prebrodi taj period, uz njene najbliže, bio je njen tadašnji dečko, ugostitelj Berislav Bero Kramar (35). No par je prekinuo nakon nekoliko godina veze iako ga je Tina često posjećival­a u Beču, gdje je vodio gradsku kavanu. Mislila je da je to velika ljubav. Bivša loto djevojka nakon toga birala je modne revije, a okušala se i u emisiji “Popodnevna mora”. Nedugo nakon izbijanja seks-skandala u kojem se našla, zvali su je i u “Big Brother”, no odbila je 15.000 eura (112.500 kuna), iako joj je ponuda bila primamljiv­a. Kako je rekla prijatelji­ma, bila je sigurna da bi podignula gledanost da uđe na pet minuta nakon svega što joj se dogodilo, no odustala je nakon konzultaci­ja s odvjetniko­m. Nakon “Big Brothera” Tinu su zvali i u srpski reality show “Parovi”, no manekenka nije bila zainteresi­rana za sudjelovan­je.

 ??  ?? Tina je 2011. bila Miss sporta, godinama je žarila i palila modnim pistama
Tina je 2011. bila Miss sporta, godinama je žarila i palila modnim pistama

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia