24sata

Lokomotiva skinula Hajduk s vrha: Brbića napali u loži, Torcida traži Burićev odlazak

064/528-825

-

Buriću, odlazi, Buriću, odlazi, vikala je brojna skupina Torcide s istočne tribine u Kranjčević­evoj ulici gdje je Hajduk svom navijačkom puku priuštio još jednu ‘mižerju’. Pokoju je ‘pametnu’ sa zapadne morao istrpjeti i Marin Brbić jer Lokomotiva je zadržala Splićane na svom terenu u utakmici bez golova - ne i bez prilika - i skinula ih svrha ljestvice koju sada predvodi Dinamo. - Navijači su htjeli pobjedu, napravili smo sve što je u našim mogućnosti­ma. Utakmica, s obzirom da je završila 0-0, nije bila loša, dapače, jedna od boljih - rekao je Burić prema kojemu je doletjela i boca na klupi, no samo ju je uklonio s terena. Ima Hajdukov trener pravo kada priča o zanimljivo­sti utakmice jer bilo je prilika s obje strane. Najveću je imao Hajduk u 15. minuti kad je Hamza pogodio prečku, a u nastavku su se i zbog Bradarićev­a promašaja gosti hvatali za glavu. Uzuni je bio najveća domaća prijetnja, imali su s njim najviše problema hajdukovci koji su i petu utakmicu zaredom bez pobjede u gostima. Zadnji je put pred njima pao Varaždin još krajem srpnja.

- Mi i nismo igrali u gostima s obzirom na naše navijače. Žao mi je zbog njih, no ne možemo reći da nije bilo želje. Treba imati sreće, a mi je nismo imali - nadovezao se Hajdukov trener. Goran Tomić, s druge strane, bio je zadovoljni­ji rezultatom.

- Ovo je veliki bod za nas, pogotovo sa psihološke strane protiv jakog Hajduka. Sammir? On nam je od neprocjenj­ivog značaja jer imamo dosta mladih igrača, daje nam mir. (dk)

- Sama pomisao da ću se opet zaljubiti i moći ponovno otvoriti svoje srce nekome, ispunjava me strahom , kao da se sve pretvorilo u neku fobiju. Ne znam imam li snage ponovno voljeti, možda mi ljubav naprosto više nije suđena - razmišljal­a je Kristina na ovaj način još prije samo nekoliko mjeseci. Najgore joj je padala neizvjesno­st, strah da će, zbog svega što je prošla, ostati sama, da više neće osjetiti sigurnost u nečijem zagrljaju.

Međutim, sudbina uvijek ima neke svoje planove, kao da osjeća trenutak kada nekome treba pružiti ruku spasa. A Kristinin spas, kako sama kaže, došao je nakon jednog telefonsko­g poziva.

- Nisam više mogla izdržati neizvjesno­st. Iako sam bila skeptična, nazvala sam tarot centar, barem da se nekom povjerim jer bilo mi je preteško dalje glumiti sretnu osobu pred svima koje poznajem. Nikad prije nisam ni pomislila da potražim odgovore o svojoj sudbini na takav način, ali ostala sam stvarno iznenađena. Muški glas s druge strane slušalice pričao je kao da točno osjeća sve što mi je na duši. Nikad neću zaboraviti kako je sigurnim glasom rekao da će ljubav ponovno doći, ovaj put tiho i nježno, kad se budem najmanje nadala. Bit će to ljubav koja će polako, raspršiti moje barijere i strahove, kao što sunce otjera maglu. I starno je došla, u obliku njegovih iskrenih, dubokih očiju, punih topline koja je rastopila sve moje sumnje. Jesam li opet pogriješil­a? Ne znam, ali savjeti sudbine kroz vodstvo koje sam dobila od tarot majstora otvorili su mi vrata za novu ljubav, novu šansu i novu nadu. Danas za mene svaki dan donosi i novu malu radost, polako brišući sve moje nesigurnos­ti. Hvala vam na novoj prilici.

Osjećaj da smo vratili sreću, nadu i snagu u nečiji život, to nas potiče da se još više trudimo, radimo najbolje što možemo i okupljamo vrhunske stručnjake iz svijeta ezoterije – istaknuli su iz Tarot centra „Svijetla budućnost“. Naš Vam tim stoji na usluzi od 0 do 24 sata.

TREBATE LI SAVJET? NEKOGA DA VAS SASLUŠA? MUČI VAS NEIZVJESNO­ST? NAZOVITE TAROT CENTAR

SVIJETLA BUDUĆNOST NA BROJ

Cijenapozi­vatelefon3,49kn/min,mobitel4,78kn/min Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina. HR

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia