24sata

Tragični kraj potrage: Krenula na fakultet pa poginula u BiH

-

Katarina je u subotu krenula iz Dubrovnika prema Mostaru, gdje je studirala na Filozofsko­m fakultetu Sveučilišt­a u Mostaru. Automobilo­m je sletjela u provaliju u Popovom polju.

Jučer ujutro su nam potvrdili da je potraga za Katarinom Butricom (25) obustavlje­na. Poginula je u prometnoj nesreći u Popovom polju u Općini Trebinje u Bosni i Hercegovin­i. Policija je u nedjelju oko 11 sati dobila dojavu o automobilu u provaliji, a tamo su i pronašli njezin plavi Citroën C2. U potragu za djevojkom uključili su se pripadnici gorskih službi spašavanja iz BiH na poziv kolega iz Dubrovnika. Gorski spašavatel­ji iz Čapljine odmah su se uputili na teren i pretražili područje uz cestu

Ravno-Ljubinje. Oko 11 sati su kod mjesta Kotezi našli auto i u njemu beživotno tijelo djevojke. Evakuacija tijela iz provalije koju su pripadnici gorskih službi spašavanja izveli uz pomoć vatrogasac­a iz Trebinja, Ravnog i Stoca završena je u 16 sati. Podsjetimo, obitelj je alarmirala medije i zatražila pomoć kako bi što prije pronašli Katarinu za koju su mislili da je nestala, a vijest se proširila i društvenim mrežama. Nažalost, djevojku su pronašli mrtvu. Posljednji put je viđena nakon prelaska graničnog prijelaza Čepikuće. Išla je na fakultet gdje je studirala engleski jezik i književnos­t. Policija će nakon očevida utvrditi što se dogodilo, je li se djevojka s nekim sudarila, je li vozila prebrzo i kako je završila u provaliji. (vb)

 ??  ?? Pripadnici gorske službe spašavanja jučer su izvikli njeno tijelo iz provalije kraj ceste
Pripadnici gorske službe spašavanja jučer su izvikli njeno tijelo iz provalije kraj ceste
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia