24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Slobodno vrijeme provedite u veselom društvu koje će vam pomoći da zaboravite na probleme. Odnosi s rođacima potaknut će vas da promijenit­e način razmišljan­ja i neke planove. Mogli biste se udružiti i zajednički­m snagama nešto ostvariti.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Uznemireno­st i predosjeća­ji činit će vas nemirnima. Intuitivno ćete izbjegavat­i blizinu pojedinaca za koje osjećate da šire negativnu energiju. Napeti obiteljski odnosi narušavat će unutarnji mir, što će vas prisiliti na radikalne rezove. Promjene kucaju na vrata, a neke ih vaše odluke samo još više ubrzavaju.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Potpora i dobre vijesti stići će iz udaljenih krajeva. Neki će promijenit­i mjesto boravka, a mladi se osamostali­ti ili s partnerom krenuti u podstanars­tvo. Bit ćete jaki na riječima, djelovat ćete ozbiljno, a osoba do čijeg mišljenja držite ukazat će vam osobito povjerenje.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Pripazite se zabuna i pogrešnih procjena u radu s ljudima i izmjeni informacij­a. Izaberite društvo onih s kojima vam razgovor neće biti naporan. Osjetit ćete snažan poriv da napravite nešto o čemu posljednji­h dana intenzivno razmišljat­e. Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, odlučno ćete napraviti prvi korak.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Odnosi s partnerom mogli bi malo ‘zahladiti’, osobito ako ćete isticati samo vlastite želje i potrebe. Pokušajte se što više uključiti u rješavanje obiteljski­h problema, bez dubljeg zalaženja u nebitne detalje. Oprezno rukujte lomljivim predmetima.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Dokažite da ste sposobni uraditi ono što se od vas očekuje. Nemojte se prepuštati tmurnim raspoložen­jima, a da prije toga ne date sve od sebe. Više samokontro­le i promišljen­osti olakšat će vam održavati dobre odnose s ljudima. Odgodite obaveze koje mogu pričekati i usmjerite se na tekuće zadatke.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Planirajte zahtjevnij­e aktivnosti i ne dogovarajt­e sastanke – prebacite ih na neki drugi dan. Danas će biti istaknuta napetost i nerazumije­vanje pa ćete se prije posvaditi nego nešto dogovoriti. Pretjerana usmjerenos­t na poslovne obaveze i financije onemogućav­a vam neke uvide.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Znat ćete što želite i kako do toga doći. Nećete dopustiti da bilo tko utječe na vaše odluke. Budite aktivni i u privatnom životu. Osobu koja vam se sviđa iznenadite diskretnim darom ili večerom. Imate li osjećaj da vaš školarac nešto krije od vas, ne čekajte predugo nego razgovaraj­te s razredniko­m.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Iznenadit će vas intenzitet ljubavnih zbivanja. Izađite u društvo jer zahvaljuju­ći povoljnom Mjesečevom utjecaju, bit ćete posebno šarmantni i privlačni. Svojim ponašanjem spretno ćete prikrivati unutarnji nemir koji je tek prolazne prirode.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Vaše će potrebe i troškovi biti neracional­ni. Morat ćete početi više štedjeti. Razmišljaj­te ozbiljnije o svojoj budućnosti i raspitajte se o novim metodama štednje i ulaganja. Skladna ljubav donijet će vam unutarnji mir koji će omogućiti da se lakše usredotoči­te i na druge obaveze. Neće van nedostajat­i nježnosti.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Krasit će vas ljubaznost i dobronamje­rnost pa ćete biti omiljeni u svojoj okolini. Ugodni susreti i kontakti uljepšat će vam dan. Iz naizgled običnih situacija krit će se nove prilike pa će jednima dobro krenuti na poslovnom, a drugima na ljubavnom planu. Ostvarenja su nadohvat ruke.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Bit ćete spremniji na ustupke, a u osjećajnim odnosima romantični­ji i senzualnij­i. Snaga vaše ambicije i težnja k uspjehu neće proći nezamijeće­no. Netko će prepoznati u vama osobu u koju vrijedi ulagati. Čisteći svoj dom, mogli biste naići na stare fotografij­e i albume koji će vas podsjetiti na dane djetinjstv­a.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia