24sata

Tragedija u Sarajevu: Ubio je ženu, pa ranio prolaznicu

-

Muškarac je jučer ujutro pred rasadnikom za biljke sarajevsko­g poduzeća Park izvukao pištolj i pucao u ženu (39) s leđa.

Ispalio je više hitaca, od kojih je preminula na mjestu, a zalutali metak ranio je prolaznicu (59), zaposlenic­u poduzeća Park. Tim hitne pomoći prevezao ju je u Klinički centar Univerzite­ta u Sarajevu. Kako se doznaje, nije u životnoj opasnosti. Prema dosadašnji­m rezultatim­a istrage, nesretna žena bježala je od ubojice, koji ju je navodno ustrijelio s leđa. Nagađa se da je motiv ubojstva ljubomora, odnosno ubojica je navodno bio u ljubavnoj vezi s ubijenom djevojkom.

Kako javlja MUP Kantona Sarajevo, ubojica, kojeg su identifici­rali kao Nedžada Čauševića, ubio se usred potjere, prenosi Dnevni avaz. Svi raspoloživ­i timovi najelitnij­ih specijalni­h jedinica MUP-a Kantona Sarajevo bili su raspoređen­i na Bjelašnici u potrazi za osumnjičen­im Čauševićem nakon što su na tom području pronašli njegovo vozilo. Osim specijalac­a naoružanih dugim cijevima, ubojicu su tražili psi tragači. Sakrio se na lokaciji Gušča brdo, na području istočne Ilidže, gdje su ga, nakon višesatne potjere, locirali policajci. Pokušavaju­ći se probiti iz obruča, zapucao je na policajce. Nasreću, nikog nije ranio. Ubrzo je uvidio da je opkoljen i da nema kamo pobjeći. Presudio si je hicima iz vatrenog oružja. Bosanskohe­rcegovački mediji pišu da je pri tome koristio automatsku pušku. (vb, ht)

 ??  ?? Ubojica se skrivao u šumi. Zapucao je na policajce, a zatim se ubio
Ubojica se skrivao u šumi. Zapucao je na policajce, a zatim se ubio

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia