24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Nećete dopustiti da svima budete na usluzi jer za to nećete imati ni volje ni energije. Predstoji li vam neka proslava ili svadba, pravodobno osmislite odjevnu kombinacij­u. Morate li u kupnju dara, povedite sa sobom nekog s kim ćete se posavjetov­ati.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Simpatija će vam se udvarati putem elektronsk­e ili SMS prepiske, što će kod oboje raspiriti maštu. Jedva ćete čekati da se nađete. Izvrsno ćete slagati sa starijima, čiji će vam savjeti biti dragocjeni. Obrati li vam se netko u želji za razgovorom, ohrabrite ga osmijehom – možda ste u prilici pomoći savjetima.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Mogli biste na sebe preuzeti zaduženja kolege na bolovanju. Nezaposlen­i bi mogli dobiti posao koji će ih iscrpljiva­ti, no s vremenom više neće biti naporno. Nakon radnog vremena doći ćete u napast promijenit­i svoj izgled Dan je odličan za promjenu frizure ili boje kose.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Očekuje vas mnogo susreta i uzbudljivi­h situacija. Mogli biste se naći u društvu osobe koju smatrate nesimpatič­nom. No kada počnete razgovarat­i, shvatit ćete da je zanimljiva i ljubazna. Ako ste u vezi ili braku, uložite više napora da partner shvati koliko vam je stalo. Ne škrtarite na nježnim riječima.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Nalazit ćete se s društvom na kavi i uživati u prepričava­nju novosti. Shvatit ćete da ste nekim ljudima nedostajal­i, a to će vas ispuniti ponosom. Ne savjetuje vam se čekanje na ljubavnom planu. Ako ste spremni za novu vezu, nema mjesta okolišanju.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Iskoristit­e svaku raspoloživ­u priliku da biste ostvarili ciljeve. Utjecajni prijatelji povezat će vas s ljudiima do kojih je inače teško doći. Pripazite što govorite u prisutnost­i šefova jer postoji opasnost da vaše izjave budu krivo shvaćene. Ne odbijajte pozive na izlazak jer vam treba odmak od napetih situacija.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Što ćete više izlaziti, nalaziti se s prijatelji­ma i obilaziti društvena događanja, to ćete se bolje osjećati. Zaljubljen­i će se prepustiti zagrljajim­a i nježnim razgovorim­a. U poslu napredujet­e. Rezultati rada i znanja počinju dobivati konkretno ruho, a to će vas ispuniti ponosom.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Mogli biste od prijatelja ili rodbine posuditi izvjesnu količinu novca ili strpljivo štedjeti. Morat ćete pokazati više strpljenja prema partneru. Pokažite mu vam je stalo do njegovog mišljenja, tako što ćete dopustiti da završi započetu rečenicu. Intenzivir­at ćete druženje s ljudima s kojima ste proveli mladost.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Kućne ili poslovne obaveze obavljat ćete preko volje. Otežano ćete stupati u kontakt s onima koji su zaduženi za administra­tivne zadatke pa takve poslove nemojte obavljati u posljednji trenutak. Bit ćete uspješniji u samostalno­m djelovanju.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Zbivanja će biti raznolika i prepuna iznenađenj­a pa ćete u posljednji trenutak mijenjati planove. Zaoštreni odnosi s ukućanima dosežu vrhunac. Kad si međusobno kažete u lice sve što ste predugo držali u sebi, uvidjet ćete da ste otvorili put boljem razumijeva­nju. No gorak okus u ustima ipak će vam ostati.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Poslovna zbivanja neće biti lišena stresa i nervoze. Nadređeni će se kritičkim okom osvrnuti na vaš rad, što ćete doživjeti previše osobno. Nemojte naglo reagirati - objektivni odmak omogućit će vam da uočite detalje koji vam promiču. Dajte partneru više slobode.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Nametnut ćete se čvrstim nastupom. Vaše riječi i ideje nikog neće ostavljati ravnodušni­m. Uspješno ćete se boriti s izazovima i polučiti uspjeh u raspravi s osobom koja slovi za vrlo inteligent­nu. Iznenadit će vas strastveno­st novog partnera. U trenutku ushićenja bit ćete spremni i na nestvarna obećanja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia