24sata

NIJE BUCO, SAMO VUCO

Pjevač je u šest mjeseci smršavio čak 22 kilograma. Izbacio je kruh, ne jede po noći više kao nekad, ali janjetine se ne odriče. I smanjio je alkohol

- Piše: IVANA PRGOMET

Rođen sam u Splitu, pop... mi kitu. Dolazim iz grada prepunog estradnog smrada, zapjevao je general Vasilij Mitu svoj bezvremens­ki hit Živog blata “Estrada” najavljuju­ći koncert u Splitu.

Alter ego Siniše Vuce (48) i njegov heavy metal bend nastupaju u klubu Kocka 23. studenog. To im je prvi nastup u Splitu nakon 3,5 godine.

- Bit će super, ludo i nezaboravn­o, jedva čekam opet pozabaviti se heavy metal glazbom. Interesant­no je i da 16. studenog prvi put nastupamo kao Živo blato i u Slavoniji, točnije u Đakovu – kaže nam Vuco.

OBJAVLJUJE CD SA 116 PJESAMA

Publici će sa Živim blatom predstavit­i stare i nove hitove. Novi album heavy metal benda “Kad program završi” izlazi, kako kaže Vuco, ako Bog da, oko Nove godine, a radio ga je osam godina. Album će imati 116 pjesama te traje ukupno sedam i pol sati. - Neki ne vjeruju da i to postoji. No previše je pjesama na albumu i snimali smo ga kako se snimalo prije 20 godina, zato smo tako dugo čekali s izlaskom albuma - kaže Vuco.

Osim novim pjesmama i nadolazeći­m albumom, Vuco se može pohvaliti i novom linijom. U pola godine smršavio je čak 22 kile.

- Izbacio sam kruh i ne jedem po noći više kao nekad. I smanjio sam alkohol. Janjetinu nisam izbacio, to bi bilo nemoguće, samo je ne jedem po noći – otkrio je Vuco tajnu svojeg vitkog izgleda. I dok je prije nosio široke majice kako bi prikrio trbuh, Vuco se na posljednje­m koncertu u Rijeci pojavio u pripijenoj crnoj majici i sakou. Ipak, iz ruku nije ispuštao čašu alkohola. Vuco naglašava da pije iznimno u rijetkim trenucima. Svi su na koncertu primijetil­i da odlično izgleda, a i on sam je ponosan na svoju novu liniju. Odlučio je smršavjeti prije svega zbog zdravlja, a i sviđa mu se kako sad izgleda vitkije, odnosno mladenački­je. Liniju zasad uspješno održava, a trenutačno mu nije plan više gubiti kilograme kako ne bi bio premršav, što mu se pak ne sviđa pretjerano. Vuco zadnjih gotovo devet godina s obitelji živi u Svetoj Nedjelji kraj Zagreba, u koju se odselio nakon života u Splitu.

- Zapravo živim u Macole, jer je to na pola puta. Tamo imam svoj stol – rekao je Vuco. Na koncertu Živog blata nedostajat će samo jedan član benda, a to je Antonija, umjetničko­g imena Nazifa Gljiva, koja je prije 20 dana rodila sina. Crvenokosa Splićanka se prije pet godina prijavila na natječaj 24sata u kojem smo tražili dvojnike Sulejmana i Hurem. Tad je rekla da, ako pobijedi, šefa Vucu neće voditi na nagradno putovanje u Istanbul. Na parlamenta­rnim izborima 2011. Vuco ju je stavio i na svoju Nezavisnu listu. Osvojili su 3000 glasova.

 ??  ?? NIJE IH ZABORAVIO
U Splitu nije pjevao 3,5 godina, a u klubu Kocka 11
NIJE IH ZABORAVIO U Splitu nije pjevao 3,5 godina, a u klubu Kocka 11
 ??  ??
 ??  ?? BEZ ZVIJEZDE BENDA Nazifa Gljiva neće pjevati jer je prije 20 dana rodila sina
BEZ ZVIJEZDE BENDA Nazifa Gljiva neće pjevati jer je prije 20 dana rodila sina

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia