24sata

Otjerala je i svog stilista?

NESLAGANJA Pjevačica se razišla s Petrom Trbovićem koji joj je birao obleku. Bili su i prijatelji

- Piše: IVANA PRGOMET

Dok se Severina (47) užurbano priprema za novu turneju “The Magic tour”, koja započinje 16. studenog u Splitu, napustio ju je još jedan u nizu suradnika, njezin dugogodišn­ji stilist Petar Trbović.

- Sa Severinom sam na obostrano zadovoljst­vo radio kao njezin stilist čak 12 godina. U posljednje vrijeme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida suradnje došlo je tijekom planiranja turneje ‘The Magic tour’. Trebao sam raditi kostimogra­fiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće – rekao nam je Trbović.

UZ SEBE IMA NOVE LJUDE Kako tvrde upućeni, kamen razdora između Severine i Trbovića je, između ostalog, i suprug pjevačice Igor Kojić. Trbović nije htio nastaviti raditi u atmosferi u kojoj glavnu riječ ima i Kojić. - Otkako je otišao Sevin menadžer Tomica Petrović,

svašta se događalo. Trbović nije prvi koji je otišao. Severina ima nove ljude oko sebe koji imaju drugačije viđenje nje - kažu upućeni.

SLAVILI SU ROĐENDANE Trbović je pjevačici bio više od suradnika. Bili su bliski prijatelji. Brinuo se o njezinu imidžu, znao što joj se sviđa, što joj pristaje, pa je nerijetko umjesto nje odlazio u kupnju. Zajedno su slavili rođendane, Petar joj je kupovao darove. Nakon slavlja njezina 42. rođendanu, na kojemu je bio i Petar, bila je jako sretna. - Mama mi je dala život, a vi smisao. S vama se smijem, s vama tugujem, putujem, od vas učim napisala je tad Severina.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia