24sata

NG-FU... sam ju nakon tri dana

-

SNIMIO

NAŠ ČITATELJ

Na teren su u vrijeme utakmice uletjele kokoši, a Gazdek ih je pokušao otjerati. Razbježale su se sve osim jedne. Nju je šutnuo nogom te ju je bacio preko ograde, kako sam kaže.

Jelengrad, koji ne održavaju ogradu oko terena.

- Kad kose, onda nekad strgaju žicu i tako kokoši ulaze u teren. Znam da to nije u redu jer i mi snosimo dio krivice. Koke su naučile biti vani i često iz ograđenog prostora u kojem ih držim pobjegnu i pravac teren – govori nam vlasnik, koji tog trena dok se njegov susjed, za kojega govori da je fin dečko “loptao” s kokom, nije bio kod kuće. No odmah je saznao tko je to napravio jer su mu neka djeca rekla da je to učinio igrač s brojem 5 na dresu, a zna da je to Gazdek. Nije reagirao jer je znao da će on doći i ispričati se kad sakupi hrabrost. Na rastanku je Zlatko kazao kako je dobar prijedlog koji je pročitao u 24sata, da se postave reflektori i da se utakmice igraju noću, dok koke spavaju, a što su svi koji su pratili Gazdeka sa smijehom prihvatili.

Jučer tijekom popodneva, vlasnik nam se javio i rekao kako je ipak našao koku. Skrila se kraj bačve u kojoj je kukuruz. Od straha je bila stisnuta u mraku. Vratila se i razveselil­a sve u kokošinjcu, a posebno vlasnike.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia