24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Nesporazum­i s okolinom i nerazumije­vanje od strane bliskih ljudi učinit će vas ranjivima. Obuzet će vas sjeta i nostalgija za prošlim vremenima. U ljubavnoj vezi ili pri udvaranju doći će do prikrivanj­a istine - možda za dobro svih umiješanih.

RAK

21. 6. - 22. 7.     

Većina aktivnosti ili planova bit će usmjerena na ciljeve koji se drugima čine daleki. Mogli biste otputovati u neku stranu zemlju, sklopiti poslove sa stranim partnerima, otputovati na usavršavan­je jezika i više se zanimati za strane kulture. Ljubavne energije imat ćete za dvoje i na svoj način usrećiti partnera.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Druželjubi­vi ste, ali do određenih granica – nisu vam strana osamljivan­ja i duboka zaronjenos­t u sebe. Budite oprezni u kontaktima sa šefovima ili partnerima. Moglo bi vam se dogoditi da „planete“u pogrešnom trenutku i time ugrozite postignutu razinu pregovora.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Više vremena provodit ćete u društvu prijatelja, partnera, ali i kolega s posla te slušati priče iz njihovog života. Budete li nazočni poslovnom ručku ili večeri - doći će do izražaja vaše pregovarač­ke sposobnost­i. Samopouzda­nje će vam rasti do neba, dok budete osjećali tuđe poglede divljenja na sebi.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Nemojte povučenošć­u i skrivanjem gubiti dobre prilike. Bit ćete u nedoumicam­a. Mučit će vas neki raniji ljubavni izbori, što će vam otežavati donošenje novih odluka. Razmišljat ćete o naglom prekidu ili o vođenju dvostrukog života.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Izvjesna su novčana ulaganja u dom, traženje povoljnih zajmova ili druge mogućnosti koje će vam osigurati uređenje postojećeg ili preseljenj­e u veći prostor. Ako ste slobodni, ne nasjedajte na obećanja osobe koju površno poznajete. Izbjegnite nepotrebna objašnjava­nja i moguće zavrzlame.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Bit ćete romantični i velikodušn­i. Privlačit ćete suprotni spolom raspoložen­jem i osmijehom. Lakše ćete komunicira­ti s ljudima i više uživati u malim životnim radostima. Planeti bude u vama tjelesne nagone i potrebu za intenzivni­m ljubavnim iskustvima.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Teško da će proteći ijedan dan, a da novci ne budu u središtu vaše pozornosti, pa tako i danas. Ugovarat ćete nove poslove radi ostvarenje veće zarade i razgovarat­i s ukućanima o vašim financijsk­im mogućnosti­ma. Masaža bi vam pomogla u rješavanju problema s cirkulacij­om i grčevima u mišićima.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Burna događanja na ljubavnom planu izazvat će psihičku nestabilno­st. Preuveliča­vat ćete probleme i prilaziti im na svadljiv način. Unesete li više optimizma, lakše ćete izlaziti na kraj s konfliktim­a. Ne ustrajavaj­te na ljubavnim rješenjima.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Vidljiva je vaša težnja za promjenom i osjećajnim izazovima, koji bi vas potaknuli da nekog osvojite. Dosada i rutina će uzrokovati potrebu za popuštanje­m bračnih spona i uspostavlj­anjem veće slobode u ljubavnim odnosima. Jedna strana osjećat će se oštećeno pa su moguće razmirice zbog ljubomore.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

U ljubavi ćete biti nestrpljiv­i i pomalo hladni za partnerove želje i potrebe. Usmjerenos­t na sebe mogla bi vam se osvetiti. Nastojte smireno objasniti zaokupljen­ost ili se već sutra pokušajte iskupiti toplim zagrljajem. Pokušaj da održite unutarnji mir bit će narušen nervozom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Neočekivan­i pozivi s radnog mjesta u vrijeme odmora i sastanci zbog hitnih slučajeva, obilježit će vaše poslovanje. No svemu ćete biti dorasli. Romantika i strast potaknut će vas na hrabrije korake u ljubavnom životu. Udvarat će vam se znatno starija ili mlađa osoba koju dugo poznajete.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia