24sata

‘Dinamo sad mora uzeti bod protiv Atalante’

- Piše: JERKO LEKO

NIŠTA NIJE IZGUBLJENO Kao i u Harkivu, Dinamo je proigrao nakon što je primio gol. Imao sam osjećaj da bi moglo završiti remijem, 1-1, a onda je počela ta luda završnica. Dinamovcim­a je pala koncentrac­ija, pali su i fizički. Doista, nevjerojat­no je da su u sudačkoj nadoknadi ispustili 3-1. Vidio sam da su dosta umorni, neki su kod prekida držali ruke na koljenima, očito su se istrošili.

Kažu da se velikoj momčadi ne mogu dogoditi ovakvi padovi u završnici, ali mogu, dogašali su se i većim klubovima. Šteta, baš šteta. Mislio sam da je gol

Arijana Ademija sve riješio... Što se tiče suđenja, Felix Brych je svirao penal zbog starta Đire nad Taisonom, a onda ga je VAR usmjerio na drugu situaciju. Ne znam što reći. Veliko je razočaranj­e na kraju, ali publika je sjajno reagirala prema igračima. Oni su zaslužili ovakve ovacije na kraju. Nije ništa gotovo. Šahtar je u prednosti zbog međusobnog omjera, ali sve je moguće u ovoj skupini. Mislim da će City pobijediti Šahtar i potvrditi prvo mjesto. Tada će u Maksimir u posljednje­m kolu doći rasterećen­i. Dinamo kod Atalante mora uzeti barem bod. Nade ima, Dinamo je toliko puta pokazao koliko je dobar.

 ??  ?? Bodom u Milanu Dinamo bi osigurao proljeće u Europi
Bodom u Milanu Dinamo bi osigurao proljeće u Europi
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia