24sata

Našli ljubav u ‘Životu na vagi’...

LJUBI PRVI PUT Kad je osjetila leptiriće u trbuhu, Sara Sitarić je poželjela da to prestane. Onda se prepustila ljubavi, koju dosad nikad nije osjetila

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Slavonka Sara (18)

kaže da se dugo opirala osjećajima

koje ima prema Marinu (25) iz Zadra

Prilikom ulaska u zabavni show “Život na vagi” nadala sam se da ću se zbližiti s ljudima, ali ovako kao s Marinom, to mi nije bilo ni na kraj pameti, kaže nam simpatična Sara Sitarić (18).

U showu su se probudili obostrani osjećaji sa Zadraninom Marinom Marušićem (26). Kad su na vaganju upitali Marina što ima novo na ljubavnom polju, on se suzdržavao od odgovora, ali je kasnije ipak priznao da se između njega i Sare nešto događa.

MARINO JE UVIJEK BIO UZ MENE

- Marino je uvijek bio jako dobar prema meni i vidjela sam da mu je stalo kako se ja osjećam. Kad god bih se povukla u osamu, uvijek bi se nekim čudom našao uz mene, saslušao me i odmah bi sve bilo lakše. Sve više sam ga primjećiva­la. Iako mi je, kad smo se upoznavali, rekao: ‘Bok, ja sam Marino, tu iz produkcije, nisam kandidat’ - kaže Sara. Prije ulaska u kuću nikad nije imala dečka.

- Bilo mi je neugodno povjeriti nekome svoje emocije, imala sam strah od odbijanja. Znala sam da nisam najljepša cura, ona za kojom bi dečki padali. I škola mi je bila prioritet, nisam ni htjela imati nekoga s 15, 16 godina. O tome sam počela tek kasnije razmišljat­i - rekla je Sara. U show je ušla jer je željela poboljšati zdravlje i biti zadovoljni­ja svojim tijelom. Kod Marina su je privukli spontanost i dobronamje­rnost. Bio joj je podrška dok je skidala kilograme, pomogao joj je da je nađe motivaciju i prihvati samu sebe.

- Kad se počelo odvijati nešto između mene i Marina, ja sam htjela da prestanu ti osjećaji, jer nisam znala što će biti iz svega toga. Ali onda sam se prepustila svemu, maknula onu najgoru misao iz glave - ispričala je Sara.

ISKRENA LJUBAV NAKON SHOWA

Iskusila je nešto novo, što dosad nikad nije - da se nekome sviđa. - Ta spoznaja me osnaživala i okrenula sam je sebi u korist, da se ne predajem - rekla je Sara. Vjeruje da ljubav nakon showa može opstati, ali samo ako je riječ o iskrenoj ljubavi, a ne o kratkotraj­noj aferi.

- Treba uložiti puno energije i razumijeva­nja za voljenu osobu, biti spreman prihvatiti izazove s kojima se vani susreće i biti uz njega kao podrška. ‘Život na vagi’ je izolacija i tamo, ako se potrudiš, upoznaš osobu do temelja - rekla nam je Sara, a Marino je dodao kako se između njih rađa nešto više od prijateljs­tva.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia