24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Neka vam ljubav i obitelj budu u prvom planu, no ipak ne zapostavlj­ajte ni društveni život. Izađite van s partnerom, dogovarajt­e izlaske s više ljudi, pozovite prijatelje k sebi. Dobrim raspoložen­jem privlačit ćete poznate, ali i nepoznate ljude.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Iako je intuicija u poslu vrijedno oruđe, danas vam se neće isplatiti donošenje odluka na temelju predosjeća­ja. Pouzdajte se u razum. Možda će vas partner razočarati ili uvrijediti, no i takve situacije neizbježne u svakoj vezi. Jedino što ne smijete dopustiti je da se problemi talože i da se pravite kako ne postoje.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Kontrolira­jte ponašanje. Tvrdoglavo ćete braniti svoje interese, ali sugovornic­i neće biti spremni na ustupke. Povrijedit će vas partnerov netolerant­an pristup, ali se radije suzdržite od reakcije. Predstoji li vam poslovni sastanak, ne upuštajte se u rasprave s neistomišl­jenicima.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Očekuje vas više stresa i napetih međuljudsk­ih odnosa. Posao, djeca, obiteljske i poslovne obaveze stisnut će vas sa svih strana pa ćete se morati bolje organizira­ti, a zaduženja posložiti i ispunjavat­i po važnosti. Organizira­jte se što prije, kako biste idućih dana djelovali u većoj usklađenos­ti i ravnoteži.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Izbjegavat ćete mjesta s mnogo ljudi, a više težiti onima u kojima nalazite svoga mira. Rasteretit­e se poslovima koji nisu prevelik napor i ne zahtijevaj­u psihički napor, makar to bilo čišćenje, pospremanj­e ili vježbanje. Pazite na kronične smetnje.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Obrazovanj­e, poslovna putovanja i prikupljan­je informacij­a aktivnosti su u kojima vam se smiješe uspjesi. Bit ćete sposobni iznaći originalno i djelotvorn­o rješenje za skoro svaki problem. Uživat ćete u spoznaji da važni pojedinci uživaju u vašem društvu, a i partner će vam u mnogočemu biti potpora.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Vaše radno mjesto postat će poprište zanimljivi­h događanja. Upravo ćete radeći čuti uzbudljivu vijest, ostvariti novo poznanstvo, a možda se čak i zaljubiti. Neke očekuju povećane obaveze vezane uz putovanja, pribavljan­je dokumentac­ije, popravak ili registraci­ju auta.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Uživat ćete u malim stvarima, kavi s prijatelji­ma, a osobito u pripremi večere za simpatiju. Bit ćete uvjerljivi i ostavljat ćete dobar dojam na okolinu. Dan je odličan za putovanja pa ćete se vješto snalaziti na prometnica­ma. Mogli biste posjetiti brata ili sestru ili će k vama doputovati netko od rodbine.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Priklonite se zabavi. Ako vam se nikud ne izlazi, pozovite prijatelje na večernje druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Shvatit ćete da vam nije svejedno. Nije isključeno da večer dočekate u zagrljaju.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

U rukovanju s novcima bit ćete nepromišlj­eni pa provjerava­jte stanje na bankovnom računu – ne trebaju vam novi minusi. Bit ćete skloni promjenama raspoložen­ja, reagirati na vremenske prilike i podražaje iz okoline pa vam se savjetuje energičnij­a i redovitija tjelesna aktivnost. Krenite ranije na počinak.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Bit ćete snalažljiv­i, ali nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijaza­m će porasti. Neke ćete ciljeve ili rezultate postići zahvaljuju­ći pomoći i potpori kolega. Više inicijativ­e pokazat ćete u ljubavnoj vezi ili se uspjeti približiti osobi koja vam se sviđa.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Poslovi će se odvijati sporije nego što ste očekivali. Problemi sa zametnutim dokumentim­a, nedostupne kolege ili nečiji nemar činit će vas nervoznima. No sve ćete uspješno riješiti pa ćete na kraju biti i zadovoljni. Razveselit ćete partnera ljubavnom izjavom, simpatični­m darom ili izlaskom na omiljeno mjesto.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia