24sata

Seve ima ukusa, ali mi je malo premršava

PRONAĐI RAZLIKU Kontroverz­na cajka Jelena Karleuša priznala je kako se divi Severini i da često nju koristi za

- Piše: MISLAV BOSANČIĆ

Jelena Karleuša (40) odlučila je prekinuti šutnju za medije. Gostujući u emisiji “456 sekundi sa Sašom Vidićem”, cajka se osvrnula na svoju garderobu, brak s Tošićem, ali i na Severinu (47).

- Unatoč tome što su me srpski mediji razveli osam puta i što su već objavili kako smo ja i Duško Tošić podijelili imovinu i dogovorili alimentaci­ju, u tome nema ništa istinito. Sve što ću reći je da sam i dalje u braku poručila je Karleuša. A iako su jedna drugoj velika konkurenci­ja, za Severinu, s kojom dijeli puno zajednički­h stvari, Jelena je imala samo riječi hvale. - Severina ima ukusa, ona je jedna od rijetkih žena koja zna da nosi ono što njoj stoji, odnosno da ne nosi ono što je trend, nego da trend prilagodi sebi tako da izgleda da ona iznosi taj trend, a ne suprotno, i to je meni jako bitno - rekla je Jelena i nastavila:

- Ja se često inspiriram Severinini­m Instagramo­m. Super mi je, mislim da je malo smršavjela više nego što treba, ali s druge strane, i to mi je totalni ‘fashion’.

Blago njoj! Ja bih više voljela da sam premršava nego da imam problema s kilažom. Donedavno je bila u odličnim odnosima s hrvatskim dizajnerom Jurajem Zigmanom, ali, čini se, kako je toj ljubavi ipak došao kraj. - Blokirala sam ga na Instagramu, morala sam to učiniti! Toliko se ‘uzvijezdio’ otkako je došao do Cardi B i ostalih svjetskih zvijezda. Zaboravio je na mene pa je sad na ‘mjerama’ - iskreno je priznala Karleuša, koja velike grudi ističe kao svoju najveću životnu pogrešku. Ognjena Vranješa nije spominjala.

SLIČNE, ALI SUPARNICE

 ??  ?? Obje dame imale su problema s eksplicitn­im fotkama, a slove i za
najveće zvijezde regije...
Obje dame imale su problema s eksplicitn­im fotkama, a slove i za najveće zvijezde regije...

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia