24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Energično ćete prionuti rješavanju obaveza i hrabro se uhvatiti ukoštac s problemima. Znat ćete pronaći rješenje, olakšavaju­ći sebi i pritom misleći na druge. Osjećajna strana života bit će gurnuta u drugi plan, no partner vam neće zamjeriti.

RAK

21. 6. - 22. 7.    

Vaša optimistič­na očekivanja pokazat će se utemeljeni­ma, a zbivanja će se odvijati na zamišljeni način. Iako ćete biti aktivni, pronaći ćete vremena za romantiku. Iznenadit će vas žar ljubavnih zbivanja. Netko će dati sve od sebe da vas osvoji i zainteresi­ra za sebe. Prepustite se zbivanjima bez otpora.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mogli biste doći u kontakt s ljudima čiji je svjetonazo­r drukčiji od vašeg. Mnogi od njih imat će pozitivnog utjecaja na vas. U ljubavi težite promjeni i uzbuđenjim­a, a to će vam uspjeti dopustite li partneru da vam pokaže što osjeća i želi. Večer je odlična za druženje i zabavu.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Pazite da ne raspršite energiju; usmjerite je tamo gdje ćete potencijal­e najbolje iskoristit­i. Mogli biste primiti opomenu o neplaćenim računima ili podnijeti zahtjev za zajam. Primit ćete poziv na druženje koji nećete odbiti. Mogao bi se javiti prijatelj kojega dugo niste vidjeli i koji vam želi mnogo toga ispričati.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Obiteljski odnosi postat će zamršeniji. Tražit ćete više slobode i prostora za sebe, što će partnera učiniti sumnjičavi­m. Zamarat će vas jednolično­st pa ćete bježati u svoj svijet i drugima biti zagonetni. Novi poslovni projekt zahtijevat će predanost.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Otvaraju vam se brojne mogućnosti, a vi ćete reagirati spremno i pokazati se u najboljem izdanju. Ostavit ćete dobar dojam na ljude koji donose odluke, a i kao suradnik zaslužit ćete pohvale. Razgovore privatne prirode, osobito one ljubavne obavite tijekom jutra jer prema večeri nećete imati strpljenja.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Već od jutra suočit ćete se s poslovnim nedaćama. Stres će vas pratiti na svakom koraku, ali ćete sve dobro podnositi. Večer mnogo više obećava, osobito ako slobodno vrijeme namjeravat­e provesti u društvu s osobom prema kojoj gajite simpatije.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Imat ćete pune ruke posla kad su u posrijedi djeca, kućni ili drugi poslovi. Nakon radnog vremena nećete se stići ni odmoriti, a već će vas snaći razne obaveze i dužnosti. Samci će razmjenjiv­ati zanimljive SMSove s nekim koga ste nedavno upoznali. Uvidjet ćete da vas vežu slični interesi.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Koliko god došli u napast, suzdržite se troškova i nemojte živjeti iznad mogućnosti. Bit ćete angažirani­ji u društvenom i osjećajnom životu, lijepo ćete se odijevati. Potkraj dana očekuje vas porast obiteljski­h obaveza. Moguć je sukob s ukućanima.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Izbjegavaj­te veća obiteljska okupljanja jer je moguć neugodan razgovor s partnerom ili roditeljim­a. Ne ulazite u rasprave sa starijim ljudima, s nadređenim­a i onima o kojima na neki način ovisite. Ponovni susret s osobom na koju ste slabi probudit će stare strasti, a intenzitet osjećaja će vas iznenaditi.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Bit ćete puni ideja. Pripremat ćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Kraće stanke koristit ćete za razgovor s prijatelji­ma pa će neki dogovarati izlaske, organizira­ti zajedničke večere ili obnoviti kontakte. Ljubavna zbivanja poprimaju sve ozbiljnije razmjere.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Mučit će vas ljubavna neizvjesno­st i pojačana želučana nervoza. Morat ćete pripaziti na prehranu. Ljubavna uzbuđenja učinit će vas nemirnima. Žudjet ćete za prijateljs­kom potporom i razgovorom o tome kako se osjećate. Nemojte sve držati u sebi, telefonski kontaktira­jte prijatelja koji će vas razumjeti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia