24sata

MAJSTORICA ILUZIJE U ‘Supertalen­t’ je došla zbog mame Hrvatice

- Piše: TONIA MALIĆ

U posljednjo­j audicijsko­j emisiji showa “Supertalen­t” svoj talent pokazala je i Mirjana Kika Milošević (37), koja je doputovala iz Srbije. Žiri je oduševila pa su joj dali četiri “da”.

Ona ne pjeva, ne pleše, ne svira, ona radi iluziju, i to na ljudskom tijelu. Talent je otkrila prije četiri godine, iako je od malih nogu pokazivala ljubav prema crtanju.

- Moja platna su bili zidovi ili vrata. Zavlačila sam se ispod stola kako bih crtala. Moji roditelji nisu mogli financirat­i školovanje u umjetničko­j školi pa sam odlučila sama razviti vještine. Jedno vrijeme crtala sam lica na dječjim rođendanim­a, ali nisam bila zadovoljna. Htjela sam nešto više. Htjela sam se igrati s ljudskim umom - prisjetila se Mirjana početaka. Jednu iluziju, kaže, radi trideset minuta, a za komplicira­niju treba joj i desetak sati. Iako izgleda kako tijekom oslikavanj­a tijela nema odjeću, Mirjana nam je otkrila da je to daleko od istine.

- Dok radim iluziju na sebi, imam lagani donji dio trenirke, a na grudima top. Kosa mi je uvijek svezana u rep jer ne želim da me ometa tijekom rada - rekla nam je Srpkinja, koja je

SAMOUKA ŠMINKERICA osim u hrvatskoj verziji nastupila i u talijansko­j. Na pitanje zbog čega se prijavila ponovno, Miloševićk­a je odgovorila bez razmišljan­ja.

- Zbog majke. Htjela sam joj ispuniti želju s obzirom na to da je rođena i da živi u Hrvatskoj. Ona je moja najveća potpora - kaže. U talijansko­j verziji showa dobila je četiri “da”, a žiri je bio zbunjen. Mislio je da je riječ o pravoj lutki. Svoj talent, kaže, može dobro unovčiti. Za kraj otkrila nam je i koji joj je omiljeni član žirija.

- Maja Šuput. Njezin osmijeh i energija svima smanje tremu na pozornici. I sviđa mi se njezin stil odijevanja - kaže.

Srpkinji Mirjani Milošević od svih članova žirija najdraža je Šuput

 ??  ?? Za jednu iluziju treba joj 30 min, a
za komplicira­niju i do 10 sati
Za jednu iluziju treba joj 30 min, a za komplicira­niju i do 10 sati
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia