24sata

DOSTA JE, SELIM SE IZ AMERIKE

Najkontrov­erzniji par se razvodi, a kriv je Milijanin ljubavnik?

-

Caitlyn Jenner (70) angažirana je za novi reality show, a s obzirom na to da je godinama bila pred kamerama, to joj ne bi trebalo predstavlj­ati neki veliki problem.

Međutim, otkako je snimala show sa svojom suprugom Kris Jenner (64) i ostalim članovima obitelji, od tada se mnogo toga promijenil­o. Ona više nije Bruce Jenner, otac Kendall i Kylie Jenner već je promijenil­a spol i postala Caitlyn. Zbog toga ju je čak i obitelj zamrzila. Doduše, nisu joj zamjerali to što je odlučila promijenit­i spol, nego to što je bila na nekim zahvatima bez da je njima išta rekla. Veliki zaljubljen­ici u tu reality emisiju i sad smatraju da to nije trebala napraviti, a čini se da su osude Caitlyn došle preko glave. Zato se seli u Australiju, gdje će sudjelovat­i u showu “I’m A Celebrity... Get Me Out of Here”. Priča se da su joj platili oko 4,3 milijuna kuna.

- Dosta joj je Amerike, to je rekla. Tamo je osuđuju. Da su joj ponudili da sudjeluje u tom showu u Americi, ne bi pristala - ispričala je njezina prijatelji­ca Pam Behan. (Karla Rumora)

www.niktitanik.com

Nakon što su se o njima raspisali i britanski mediji, Milijana Božić (21) službeno je zatražila razvod od supruga Milojka Božića (74), piše Kurir. Razlog kraha braka je njezin ljubavnik Nemanja Stamatović Žabac, s kojim je, kako kaže, spavala pred kamerama. Pitao ju je želi li dijete. Ne smeta joj što je i on oženjen, a Milojko je izvan sebe zbog njezina ponašanja. (pk)

 ??  ?? Za sudjelovan­je u realityju dobit će 4,3 milijuna kuna
Za sudjelovan­je u realityju dobit će 4,3 milijuna kuna
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia